Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ne pochmurný, ale prostě velmi smutný film o tom, jaký měla dopad tragédie z 11/09 na jednoho úplně obyčejného člověka. Velmi realisticky podané téma, čemuž myslím pomáhá i na první pohled naprosto neuvěřitelné obsazení A.Sandlera, od kterého by asi málokdo čekal tak dobrý a vážný výkon, který zde podává. To ale není důvod, proř hodnotím tak, jak hodnotím. Myslim, že tento film si uchovám dobře a dlouho v paměti, takže proč ne 5*****?:) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Tragická hravosť s akou nám Binder poskytol prežiť neuveriteľne dojemné okamihy filmu, a ktorá prechádza takmer až do tragikomédie hraničí s dokonalosťou. Tento extrémne citlivý a prirodzene plynúci dej, nepríčetne vynaliezavo napísaný, je postavený na tragédii v podobe straty celej rodiny, ktorá vychádza zo septembrových udalostí roku 2001, avšak len okrajovo. Strata rodiny sa dala kľudne napasovať na akúkoľvek inú nehodu, haváriu, týmto faktom však dostáva film úplne iný, reálnejší a citovo silnejšie pôsobiaci nádych. Herecká základňa má už s dokonalosťou spoločného viac, určite aspoň jeden z pánov zaslúžil aspoň nomináciu na sošku a ja chcem ďalšiu Sandlerovu vážnejšiu rolu. 90%. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +je tu možnost vidět Adama Sandlera ve vážné roli, závěr filmu je velice silný, rovněž námět a příběh samotný -občas hodně tíživá atmosféra, mám rád akční a zábavné filmy, tohle je čistokrevné drama/// Na Volání o pomoc jsem se hodně těšil. Trochu škoda, že jsem to viděl až teď kdy už je téma určitou minulostí ke které se spousta lidí nechce vracet. Na druhou stranu je to příběh muže, který osloví diváky vždy a je jedno co stálo za příčinu toho všeho./// Celkem 70%/// ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Mike Binder natočil skvělé drama, na které jen tak nezapomenu a které ve mne zanechalo velký vnitřní pocit. Velice sugestivní pohled na člověka, kterému 11. září změnilo život, když přišel o celou svou rodinu a zanechal všeho na čem mu alespoň trochu záleželo. Don Cheadle nás o tom, že hrát umí přesvědčil už dávno. Adam Sandler zde předvádí zatím svůj životní výkon a doufám, že tímto každému dokázal, že je to skvělý herec. Zatím asi nejupřímější a nejsmutnější pohled na den, který otřásl celým světem. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sandler v seriózní roli, ale stejně hraje takovýho debílka sympaťáka. Když se ovšem rozbrečel, tak jsem mu to věřil. Don Cheadle je hrozně přirozenej a je fakt oporou filmu. Celé to je vesele smutné a rozhodně to je nejlepší film ohledně 11.9. 2001 protože je tam ta tragédie popsána velice nenásilně. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Po příchodu do restaurace si Charlie (Adam Sandler) sundává sluchátka. V jednom z dalších záběrů má však sluchátka opět nasazená. (KucC)
  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)

Reklama

Reklama