Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (684)

Falko 

všechny recenze uživatele

Podobne ako ma volakedy velmi prekvapil komediant Tom Hanks z 80-tych rokov v prvej vaznej ulohe vo filme PHILADELPHIA (1993), alebo Jim Carrey v TRUMAN SHOW (1998), ma dnes taktiez totalne prekvapil Adam Sandler, ktoreho som si v takejto ulohe ani nevedel predstavit. Skutocne som vo filme vnimal smutneho Charlieho Finemana a nie Sandlera, ktory by sa akoze hral na vazneho, za co ma odomna poklonu. Taktiez i Don Cheadle HOTEL RWANDA (2004) po Sandlerovom boku zahral skvele. Je to krasny pribeh o priatelstve, pomoci v smutku, ale i akejsi nadeje, ktory stoji za to vidiet... 25.10.2008 _____ Adam Sandler - (Charlie Fineman) +++ Don Cheadle - (Alan Johnson) +++ Jada Pinkett Smith - (Janeane Johnson) +++ Liv Tyler - (Angela Oakhurst) +++ Donald Sutherland - (Sudca Raines) +++ Mike Binder - (Bryan Sugarman) +++ Saffron Burrows - (Donna Remar) +++ Hudba: Rolfe Kent +++ ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Spíš 3 a 1/2. Binder první hodinu trochu přešlapuje na místě a nutí člověka mít rád postavy, o kterých vlastně nic neřekne. Ke konci se naštěstí všechno malinko zvrtne a emoce pořádně vyplují na povrch. Cheadle se Sandlerem hrají bezchybně, ale kdyby měl film malinko rychlejší tempo a tlačilo se víc na emoce, určitě by mu to prospělo. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Výborně natočené brnkání na city diváka. Z Adama Sandlera opravdu chytá za srdce a člověku osud jeho postavy ani nemůže být lhostejný. Pro mě zatím jeho životní role. Přestože si myslím že tato role pro něj nebyla zase tolik složitá, protože hlavně v počátcích kariéry hrál blázny jako na běžícím pásu. Don Cheadle perfektní jako vždy. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Je to ošizená pětka hlavně díky úplně zbytečnýmu a prvoplánovýmu strojení za pomoci 9/11/11 (nic lacinějšího už použít opravdu nešlo), navíc mi vadila pointová rozkolísanost v závěru, ale dávám stejně plnej, protože se jedná o pravdou a nefalšovanou tragikomedii, ve které jsou si obě složky rovnocenné. Don Cheadle je vynikající herec, ale tady naprosto neuvěřitelně válí Adam Sandler, strhávající všechnu pozornost na sebe. Já se na tyto filmy moc nedívám, ale tohle nemůže zklamat nikoho. Doporučuju! 85% ()

k212 

všechny recenze uživatele

Celkem atmosférické drama/komedie, které staví na zajímavých hereckých výkonech obou hlavních představitelů, jenž také výsostně těží z urputné snahy neustrnout ve vodách banálnosti a klišé - částečně se daří, částečně ne. Byť lze vyčítat téměř obsesivní optiku zaměřenou jen na dva hlavní hrdiny, což zapříčiňuje určitou neplastičnost vedlejších "zajímavějších" figurek (psycholožka a její pacientka), je to jímavě kluzký až unikající příspěvek k sortě hrdinů trpících PTSP. Co mě však opět lehce rozladilo je "americky nutná" zmínka o 11. září. 60%. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Každá píseň, která ve filmu zazní, je bud přehrávána z Charlieho (Adam Sandler) iPodu, nebo je její album zmíněno Charliem. (Cheeker)

Reklama

Reklama