Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Ne pochmurný, ale prostě velmi smutný film o tom, jaký měla dopad tragédie z 11/09 na jednoho úplně obyčejného člověka. Velmi realisticky podané téma, čemuž myslím pomáhá i na první pohled naprosto neuvěřitelné obsazení A.Sandlera, od kterého by asi málokdo čekal tak dobrý a vážný výkon, který zde podává. To ale není důvod, proř hodnotím tak, jak hodnotím. Myslim, že tento film si uchovám dobře a dlouho v paměti, takže proč ne 5*****?:) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal víc. Nemůžu si pomoct, ale film vždy něco začal a pořádně to nedotáhl do konce a nehledě na to, že se film celkově dost vlekl a připadal mně málo pravděpodobný, ale byl precizně zahraný a v mnoha pasážích byl divákovi nabízen nevtíravou a citlivou formou. Příběh muže Charlieho Finemana, který po tragické události ztratí celou svou rodinu a poté se uzavře před světem do toho svého světa, byl velkou hereckou výzvou pro jinak vžitého komika Adama Sandlera a on velmi herecky překvapil. A právě kvůli jeho hereckému výkonu film o velkém přátelství mezi dvěma muži, kteří se spolu setkávají po letech, stojí za zhlédnutí, protože kdy jindy bude šance vidět Sandlera ve vážné roli. ()

Reklama

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Tragický příběh člověka, který přišel o všechno co miloval. Velmi zdařile ztvárněný film, který je přes své ponuré téma občas velmi zábavný. Sympatický herecký výkon předvedl Don Cheadle a psychicky narušeného Charlieho výborně zpodobnil Adam Sandler, který si jistě vyslouží minimálně nominaci na Oscara. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Celkem atmosférické drama/komedie, které staví na zajímavých hereckých výkonech obou hlavních představitelů, jenž také výsostně těží z urputné snahy neustrnout ve vodách banálnosti a klišé - částečně se daří, částečně ne. Byť lze vyčítat téměř obsesivní optiku zaměřenou jen na dva hlavní hrdiny, což zapříčiňuje určitou neplastičnost vedlejších "zajímavějších" figurek (psycholožka a její pacientka), je to jímavě kluzký až unikající příspěvek k sortě hrdinů trpících PTSP. Co mě však opět lehce rozladilo je "americky nutná" zmínka o 11. září. 60%. ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Sandlerův smutný klaun mi napřed se sluchátky a koloběžkou, stejně tak "kuřačka" u zubaře, přišli jako křeč, která "tu ještě nebyla", ale jak se to kulilo a přibývalo mlčenlivých proseb a krásných dušiček natahujících se po záchytném kruhu, doteků bolesti a talentu slyšet ... to volání a ... zkrátim to: Binder zabodoval, Sandler je borec a já jsem si krásně zabulela. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • V soudní síni hraje Charliemu (Adam Sandler) do uší píseň „Love Reign Over Me“ z alba "Quadrophenia" britské skupiny The Who, které je ve filmu také zmíněno. Píseň byla i inspirací pro název filmu. Adam Sandler je sám velkým fanouškem kapely The Who. (oje)
  • Charlieho (Adam Sandler) skútr je svými technickými parametry pro jízdu v New Yorku nevhodný, protože tam nejsou povolené motorové skútry, jen elektrické. (HellFire)

Reklama

Reklama