Reklama

Reklama

Alan má dobrú prácu, milujúcu manželku a skvelé deti, chýba mu však priateľ, ktorému by sa mohol vyrozprávať. Charlie svoju rodinu stratil pri teroristickom útoku a odvtedy sa celkom uzavrel do seba a izoloval sa od okolitého sveta. Keď ho raz Alan stretne, podarí sa mu obnoviť ich stratené kamarátstvo zo študentských čias, stratu blízkych však nie je jednoduché prekonať. (STV)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (683)

Madison 

všechny recenze uživatele

Psychologická sonda do utrýznenej mužskej duše. Film o našich cestičkách, blúdnych kruhoch, v ktorých sa občas strácame. O ľuďoch, ktorých stretávame s úmyslom ich nenávidieť a nakoniec ich zovrieme ako naše jediné záchranné lano. Dráma disponujúca silným scenárom, vsuvka so ,,sexuchtivou" Saffron Burrows je vynikajúca a Adam Sandler je tak dokonalý, že pozdvihol moje hodnotenie o hviezdu vyššie. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Povedené drama s několika opravdu silnými emocionálními momenty, které mě skoro rozbrečely. Adam Sandler válí i v nekomediální roli, kdo by to do něj řekl... Příběh je zajímavý a na každého normálního člověka musí aspoň trochu zapůsobit. Na plné hodnocení to ale není, až tak mě ten film nedostal, aby se vyšplhal mezi mou elitu. 80% ()

Reklama

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Adam Sandler tak trochu inak. Moje pocity z tohoto filmu sú kladné. Jemne dojatý a očarený ako Sandler vie zahrať aj inú rolu. Film o človeku, ktorý sa vyrovnáva zo stratou blízkych osôb a pomôcť vyrovnať sa mu snaží jeho spolužiak z výšky. Film ma po celý čas bavil a nad hodnotením som ani nerozmýšľal za 5*. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Film o jedenáctém září? To ani omylem, stejně tak by se mohl odehrávat po jakémkoli jiném neštěstí. Je jenom o tom jak se jeden muž snaží pomoci někomu kdo trpí tak velkou bolestí že už není schopný normálně žít a možná při tom pomůže i sám sobě. Příběh civilně a minimalisticky hrajícího Sandlera, který opravdu dokáže chytit za srdce. 9/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal víc. Nemůžu si pomoct, ale film vždy něco začal a pořádně to nedotáhl do konce a nehledě na to, že se film celkově dost vlekl a připadal mně málo pravděpodobný, ale byl precizně zahraný a v mnoha pasážích byl divákovi nabízen nevtíravou a citlivou formou. Příběh muže Charlieho Finemana, který po tragické události ztratí celou svou rodinu a poté se uzavře před světem do toho svého světa, byl velkou hereckou výzvou pro jinak vžitého komika Adama Sandlera a on velmi herecky překvapil. A právě kvůli jeho hereckému výkonu film o velkém přátelství mezi dvěma muži, kteří se spolu setkávají po letech, stojí za zhlédnutí, protože kdy jindy bude šance vidět Sandlera ve vážné roli. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (17)

  • Před začátkem natáčení se Mike Binder snažil přesvědčit zpěváka Rogera Daltreye z kapely The Who ke spolupráci na scénáři, ale z dohody sešlo. Daltrey však Binderovi navrhl, že může použít píseň "Reign Over Me" do filmu. Poté se Mike Binder i Adam Sandler (Charlie Fineman) snažili přesvědčit zpěváka skupiny Pearl Jam Eddieho Veddera, aby píseň "Reign Over Me" nazpíval a oni ji mohli použít v závěru filmu. Ten souhlasil až poté, co mu Roger Daltrey dal své "požehnání". Vedder a Sandler si přitom nejsou navzájem cizí, znají se už od roku 1994. (jasse)
  • Adam Sandler nejprve nechtěl hrát Charlieho, protože si myslel, že jeho postava je nevěrohodná. Roli přijal až po měsíci, když si scénář přečetl znovu. (Kulmon)

Reklama

Reklama