Anthony Pullen ShawScénář:
Robert T. MegginsonHudba:
Peter Manning RobinsonHrají:
Angela Lansbury, Thomas Ian Griffith, John Light, Daisy Donovan, Todd Boyce, James Flynn, Ed Bishop, Jacqueline Pearce, Gerry O'Brien, Joseph Long, Michelle Read, Neil RobertsObsahy(1)
Angela Lansburyová jako každý týden rozmlouvá u hrobu s manželem, který ji opustil právě před rokem. Stýská se jí po něm a trochu se i nudí, takže jí psychiatr doporučí, aby si našla nějakou zábavu. Jelikož ve spolku zahrádkářů už je, vzpomene si na své dávné přání z mládí: být špionkou... (oficiální text distributora)
Tak tady se pouze někdo snažil využít popularity Angely Lansbury, výsledek je však hodně slabý. Prostě u jakékoli průměrné epizody seriálu "To je vražda, napsala" se pobavíte líp a strávíte u toho jen polovinu času. ()
Mně se to líbilo. Trochu jinak Angela Lansbury,ale pořád vynikající. Angela umí dát svým rolím zvláštní kouzlo. Za mě 5*. ()
Nezaujímavý film a pre mňa s nezaujímavým príbehom. Angela Lansbury a jej český dabing je strašný ako vždy a je nesmierne nesympatická! Toto bol omyl pozerať. Lansbury patrí už do starého železa, po vražde, čo napísala sa mala vysrať na herectvo! 2/10 ()