Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesor Ethan Learner veze rodinu z koncertu, a když zastaví u benzinové pumpy na Reservation Road, jeho syna srazí a usmrtí auto řízené rozvedeným právníkem Dwightem Arnem. Ten veze svého syna z baseballového zápasu. Arno z místa nehody ujede. Tragédie zasáhne oba muže stejnou silou. Ethan, jehož manželství prochází krizí, není schopen přijmout synovu smrt, bere vyšetřování do vlastních rukou a rozhodne se najmout právníka. Dwight má trýznivé výčitky svědomí a enormní strach, že mu jeho bývalá žena zakáže kontakt s vlastním synem, mu nedovolí přiznat se. Souhrou neuvěřitelných náhod se Dwight stane Ethanovým právníkem. Teď už je jen otázkou času, kdy se pravda dostane na povrch! (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (139)

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ten typ filmu, kde jsem si asi 10krát v průběhu sledování řikal: "Jen doufám, že tohle nikdy nezažiju, ani na jedný straně." Strašně těžký téma je tu podaný dost citlivě. Herecky mě zaujal předevšim Phoenix, Ruffalo taky dobrej, akorát Connelly podle mě dostala málo prostoru. Musim ale podotknout, že se z toho dalo vytřískat víc - prostě mě to nedokázalo úplně "vcucnout" a na konci "vyždímat"... ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pád do úplně jiné ligy, co to Terry George zkouší? On že natočil Hotel Rwanda? Hm...No, jestli má v plánu nás diváky dál vydírat přehaně dojímavými filmy za pomoci unylých či přehrávajících áčkových herců (Jennifer, tebe to taky nebavilo, co?) a naprosto prázdnými scénáři, tak mu koupím letenku zpět do Rwandy. ()

Reklama

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Veľmi silný príbeh, ktorý je veľmi slabo natočený. Otec, ktorý sa spolu s rodinou snaží vyrovnať so smrťou milovaného syna a muž-vrah, ktorý stojí pred veľkou dilemou: priznať sa, alebo na všetko zabudnúť, aj keď je to nesmierne ťažké. Hereckým výkonom sa nedá čo vytknúť. Mark Ruffalo snáď o kúštiček prevyšuje Joaquina Phoenixa. Lenže kameňom úrazu je réžia. Terrymu Georgovi sa podarilo natočiť film, ktorý je vo viacerých fázach nudný a rozťahaný ( to si myslím aj o jeho Rwande). Snímok sa končí dosť predvídateľným záverom. Reservation Road mohla byť výborná dráma, no namiesto toho je to len ďalší priemerný film, na ktorý si o pár dní nebudem ani pamätať. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Dva otcové, kteří ve stejném okamžiku ztratily svoje životní jistoty a každý se s tím snažil nějakým způsobem vyrovnat. V tomhle případě ale nešlo o ztrátu zaměstnání nebo něco podobného, ale o daleko děsivější událost. To se nutně muselo projevit i na jejich psychickém stavu a já mohla sledovat dvě různé formy změny osobnosti , kteří pod velkým tlakem jednali pro nás možná až neadekvátně. A mně se právě ta postupná proměna jejich charakteru až do závěrečného finále moc líbila. A jestliže někomu konec nesedl, tak mně osobně ano. Joaquin Phoenix a Mark Ruffalo odvedli velmi dobrou práci v rolích otců a Terry George nám ukázal, jak je dobrý i v komornějších filmech. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu bylo očekáváno asi trošku více, kvůli předchozímu silnému dramatu Hotel Rwanda řežiséra George. Tento film je také drsný (alespoň citově) a velice uvěřitelný příběh, kde Joaquin zvládl roli otce, který přišel o syna při automobilové nehodě, opravdu dobře. Mark Ruffalo roli zvládl na výbornou. Jeho nejistota v tom co má udělat a jeho strach z něj přímo čiší. Takže nesrovnávejme to s Rwandou, je to úpně jiný příběh s jinými herci. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (1)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte Connecticut, ktorý leží na severovýchode USA v oblasti Nové Anglicko. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama