Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

MMR 

všechny recenze uživatele

No takhle, film jsem pochopil až půlhodinku před koncem. Do té doby to byla jen jakási slátanina. Ale jakmile jsem to pochopil, tak jsem si řekl, že to není až tak špatné, jak se může zdát, a to také způsobilo odklon z odpadu na jednu hvězdu. Myslím, že filmy, kde se prolíná děj, mě vždycky baví, ale zde to bohužel vážně nefunguje. To bych musel ten film pustit znova od začátku, ale k tomu mě nikdo nedokope. Rozhodně z tohoto nápadu šlo vytřískat mnohem, ale mnohem více... ()

Joll odpad!

všechny recenze uživatele

S Waterloo po česku nejhorší film co sem měl kdy tu možnost shlídnout. Něco tak blbýho hnusnýho bez výkonů bez smyslu stupidního a přehnanýho jsem ještě neviděl.Ani nebudu popisovat co je na tomto filmu špatně, protože je to všechno!Doslova je tohle průjem novodobé české kinematografie, jak se do toho mohli Mádl, Vetchý a Žilková nechat uvrtat naprosto nepochopím.Jo a české Pupl Fiction????Vůbec nechápu to srovnání, nemá to zhola nic společného krom snad stylu vyprávění kterej je zde oproti PF naprosto otřesnej jinak zhola nic spíš bych řek.Vyhněte se této příšernosti obloukem, ale když se chcete filmově potrápit tak toto je Number ONE a to sem myslel že Waterloo po česku nic nepřekoná:) ()

Reklama

Gary 

všechny recenze uživatele

10 %. Za hudbu. Nápad natočit českou drsňárnu je sympatický, protože český akční film jen tak nevidíme. Ale tenhle paskvil, kde všichni působí neuvěřitelně trapně (Jákl je nejvíc příšerný), všechno je to sestříhané a natočené jako přefiltrované porno a scénář je spíš ubohý než vtipný jak by chtěl hrozně moc být. To vážně vidět nechci. Šel jsem do toho filmu po hlavě, ale kopnul mě do p*dele. ()

Kosmik 

všechny recenze uživatele

Bystroň se od své slabé prvotinky "Kabriolet" postupně zlepšuje. "Po hlavě..." není sice nejvyzrálejší, režisér má problémy s tempem příběhu a občas mu děj přetéká dle mého názoru až zbytečnými postavami, ale v globálu musím konstatovat, že jde o velmi zajímavý počin v českém filmu a hlavně originální. Žádné kopírování amerických předloh za každou cenu. A malá etuda Jirky Mádla s Veronikou Žilkovou u televize při sledování hororu je pak malou a úžasnou třešinkou, která již zcela dosáhla Tarantinovských rozměrů. ()

TSZ 

všechny recenze uživatele

Pokud to měla být parodie na Pulp Fiction, tak tam bylo dost málo humoru. Pokud to snad nedejbože parodie být neměla a Marcel Bystroň tento "pokus o film" myslel vážně, tak tu máme jednoznačně nejbizardnější český snímek poslední doby. Tvůrci se zřejmě domnívali, že když se budou všichni neustále chovat jako kokoti tak se jim podaří vytvořit nový kult a citovat hlášky z filmu bude mezi mládeží děsně "in", ale očividně se to nezdařilo. Dávám jeden bod za relativně zajímavé téma otce od rodiny, který je všemi považován za debila a on se živí jako nájemný vrah, jakkoliv to všichni zúčastnění sprasili... Ondřej Vetchý v roli chladnokrevného drsňáka byl neuvěřitelně k smíchu, o Petru "poprvédržímvrucepistoli" Jáklovi se radši nezmiňuji... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)

Reklama

Reklama