Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

Joll odpad!

všechny recenze uživatele

S Waterloo po česku nejhorší film co sem měl kdy tu možnost shlídnout. Něco tak blbýho hnusnýho bez výkonů bez smyslu stupidního a přehnanýho jsem ještě neviděl.Ani nebudu popisovat co je na tomto filmu špatně, protože je to všechno!Doslova je tohle průjem novodobé české kinematografie, jak se do toho mohli Mádl, Vetchý a Žilková nechat uvrtat naprosto nepochopím.Jo a české Pupl Fiction????Vůbec nechápu to srovnání, nemá to zhola nic společného krom snad stylu vyprávění kterej je zde oproti PF naprosto otřesnej jinak zhola nic spíš bych řek.Vyhněte se této příšernosti obloukem, ale když se chcete filmově potrápit tak toto je Number ONE a to sem myslel že Waterloo po česku nic nepřekoná:) ()

Gary 

všechny recenze uživatele

10 %. Za hudbu. Nápad natočit českou drsňárnu je sympatický, protože český akční film jen tak nevidíme. Ale tenhle paskvil, kde všichni působí neuvěřitelně trapně (Jákl je nejvíc příšerný), všechno je to sestříhané a natočené jako přefiltrované porno a scénář je spíš ubohý než vtipný jak by chtěl hrozně moc být. To vážně vidět nechci. Šel jsem do toho filmu po hlavě, ale kopnul mě do p*dele. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Teda, takový film bych u nás nečekal. A když jo, tak maximálně natočený bandou kámošů a daný na net a né do kina a s pár hereckých hvězd. No a co film samotný? Bavil jsem se tak na půl, ta prostřední lesbická povídka byla nudná a pouze její konec mě dostal (tak chytře využít arachnofobii si ve filmu zatím nepamatuji). První povídka byla zábavná, ale ani ta nemá šanci na tu poslední. To bylo bomba-největší masakr v našem filmu od závěrečné přestřelky z 6vražd stačí drahoušku. Bystroň se po scénaristické pseudoumělecké sračce Post coitum vrhl na čistou zábavu a sice vykrádá kde koho, párkrát se mu podařilo vymyslet něco originálního (odkrouhnutí buzeranta pistolý v prezervativu přes konečník, či jakým způsobem skončí pou't Jáklův drsňák). Ale aby to vše fungovalo, musel by být Bystroň o dost lepší režisér. Celá ta jeho skládanka je příliš kostrbatá a zbytečně se zasekává. A ani dobří herci mu moc nepomáhají, od Vetchýho jsem rozhodně očekával víc. Ale je dobře se i u nás nacházejí tací tvůrci jako je Bystroň a jiní (Dobeš, Sedláček). Tací co chtějí točit i něco jiného a už jen stačí, aby se mezi němi objevil i někdo kdo nejde do všeho po hlavě a proto skončí větčinou v prdely kritiky a větčiny fanoušků. Někdo kdo má talent a né jen nadšení. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Při dnešním „prochcaném“ dni jsem se rozhodl, že si zas jednou pustím nějakou „akčnější“ českou komedii a dám si na chvíli voraz, od těch amerických či mých oblíbených hororů. Někdo z mých přátel mi kdysi poradil tenhle film a já se k němu tedy po letech konečně odhodlal. To jsem ovšem ještě nevěděl, co si to zas pouštím za kokotinu. Herecké obsazení nevypadalo zas až tak špatně, ba jsem se dokonce ze začátku i docela dost nasmál. Bohužel podprůměrný scénář si pro mě přichystal dosti kýčovitou podívanou, kterou jsem nebyl prostě schopný akceptovat/ v daný čas vstřebat. Takže ať se na mě pán režisér nezlobí, ale tomuhle shitu prostě nemůžu dát ani průměrné hodnocení. ()

Phos4rus 

všechny recenze uživatele

Teda, musim rici, ze jsem na tento film sel s velkymi rozpaky. Znate to, cesky film, ktery novinari nazvali ceske pulp fiction. Co od toho mam cekat. Vysledny pocit z filmu byl vyborny. Mam rad takove typy filmu, kde na konci vse do sebe sedne(Cival se asi nevydrzel divat do konce..) a najednou vse dostava jeste lepsi smrc. Spousta skvelych hlasek, dost humoru a velka nadsazka ceskych pomeru, ktere si malokdo z cechu dokaze priznat. Co bych vsak videl jako hlavni plus je hudba. Uz hodne dlouho me u ceskeho filmu nezaujala hudba, na te si dal Bystron zalezet jiz v Cabrioletu, a zde vse jiz vygradoval..Stejne tak strih a ruzne hracickovani s vice zabery v jednom zaberu, to je rozhodne plus. Ac ma film par veci na vytknuti(ano, ty zacatky epizod jsou opravdu hodne divne.).v celkovem hodnoceni na me pusobil velmi dobre. Spis Vam doporucuji si snimek shlidnout a pak tez ohodnotiti, protoze za to shlednuti to rozhodne stoji,protoze to je opravdu odlisny snimek od vsech tech ceskych patosu. Pribeh - *** Hudba - ***** vysledna **** komentar ke komentarum> Takze, kdyz si jiz ctu komentare, musim, bohuzel, konstatovat, ze me prilis neprekvapili. Ceska predpojatost proti ceskym filmum je proste znama. Zvlaste jako kdyz nekdo neco nevidel a jiz hodnoti(viz Damiel), zvlaste kdyz nekdo neco nekde slysel (Cival - hned nekolik blbosti - 1.) Bystroň netočil post coitum - byl pouze scenarista, zadruhe, autori si nedali privlastek ceske pulp fiction(myslim, ze toto vymyslel nas milovany bulvar..) ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)
  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)

Reklama

Reklama