Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Otec, pan Vohnout, je doma považován za idiota a bačkoru. Venku je ale zabiják, který střílí gangstery, aniž by o tom rodina měla nejmenší tušení... Příběh tvoří tři linie vyprávění, které se vzájemně doplňují, prolínají a končí o Štědrovečerní večeři. Tato provokativní komedie je určená nejen příznivcům černého humoru. Do všech rolí byli obsazeni skvělí herci, jako například Ondřej Vetchý (Babí léto, Duše jako kaviár, Prachy dělaj člověka), Veronika Žilková (Otesánek, Milenci a vrazi, Anděl Páně), Jiří Mádl (Snowboarďáci, Rafťáci, Jak se krotí krokodýli, Ro(c)k podvraťáků), Nella Boudová (Bylo nás pět, Kolja, Doblba!), Jitka Ježková (Báječná léta pod psa, Početí mého mladšího bratra, Andělská tvář)... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (190)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Doufám, že umíš rodit '' --- Věděl jsem do čeho jdu a toho se mi dostalo mírou vrchovatou. Byly to také české historky z podsvětí, jenže Bystroň není Tarantino a tak to také dopadlo. Hvězdu dávám za scénář, který měl snahu tenhle soubor povídek nějak konstrukčně pospojovat. Tedy za rámec, nikoliv obsah jednotlivých epizod... Lecos bylo totiž už i tak za hranou... Haranti kšeftující s mafií s bouchačkama, otěhotnělá třináctka Madona, sodo maso lesbický sex s ping pongovou pálkou atd... Kamera je otřesná, otřesné jsou i leckteré herecké výkony. Dana Černá má fakt parádní hlas, vždycky ale úpím, když z ní ve filmu sem tam nějakého filmaře napadne dělat sexy kočku... podobně jako z Dany Morávkové což je podobný případ. Myslím, že tenhle film svojí koncepcí i zoufalstvím zůstane tak trochu raritou v rybníčku našich krimi-komedií. Přesto to ale na úplný odpad nebylo a tak dávám za jednu petku na moji devítku místo tlumiče ! * ()

Joll odpad!

všechny recenze uživatele

S Waterloo po česku nejhorší film co sem měl kdy tu možnost shlídnout. Něco tak blbýho hnusnýho bez výkonů bez smyslu stupidního a přehnanýho jsem ještě neviděl.Ani nebudu popisovat co je na tomto filmu špatně, protože je to všechno!Doslova je tohle průjem novodobé české kinematografie, jak se do toho mohli Mádl, Vetchý a Žilková nechat uvrtat naprosto nepochopím.Jo a české Pupl Fiction????Vůbec nechápu to srovnání, nemá to zhola nic společného krom snad stylu vyprávění kterej je zde oproti PF naprosto otřesnej jinak zhola nic spíš bych řek.Vyhněte se této příšernosti obloukem, ale když se chcete filmově potrápit tak toto je Number ONE a to sem myslel že Waterloo po česku nic nepřekoná:) ()

Reklama

befelemepsvz odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud to myslel Bystroň jako parodii, nebo to bral s takovým nadhledem, jak to může být bráno, pak je to povedené dílo. Tomu ovšem bohužel nevěřím. Takže jestliže to myslel jako seriózní akční film, pak by měl být minimálně vyhoštěň pro vlastizradu v oblasti kultury, protože tenhle film je fakt marnej.... ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Snad pokus udělat české Pulp Fiction, se vyvedl v neskutečnou šílenost, jež nemůžeme nazvat jinak než totální úlet. Ovšem nezlobte se na mne, neuvěřitelný homosexuální koncert skvělého Tomáše Turka a Jiřího Vohnouta si tři hvězdy zaslouží :-)!!! Tahle scéna, od kavárny až po postel, totiž nemá konkurenci :-)! ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

O cem to vlastne bylo????? Ceska variace na Pulp fiction nebo podfu(c)k?? Snaha priblizit se svym americkym resp. britskym kolegum tady jaksi nestaci... Radoby drsne a silacke reci tu pusobi dosti trapne. Jediny kdo by se do americke verze hodil byla tak Jitka Jezkova a Petr Jakl. U me jedna hvezdicka za Jitku Jezkovou ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Podle názvu filmu se údajně měli zdravit čeští vojáci kdysi vyslaní hasit bratrovražedné boje v bývalé Jugoslávii. (duklak2)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na rôznych lokalitách mesta Praha. (dyfur)

Reklama

Reklama