Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (421)

Satan 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný syžet, pár dobrých fórků, spousta krásných ženských a neúnosné chvilky hrající na vážnější notu. Tohle jsou ingredience k nové komedii Adama Sandlera, kterému zde zdatně sekunduje jeho „partner“ Kevin James, jehož přednes je daleko přirozenější než oh(ř)rátý Sandlerovic humor. Najdou se však chvilky k zasmání, ale všechno stejně působí jako hrozně natahovaná a ke konci i značně trapná nuda, kterou okoření jen málokdy máloco. Z daného tématu se dal vytřískat daleko vtipnější kousek než je tento patvar, který se zastavil někde na půlce cesty a ne a ne se rozjet dál. [Přesná stopáž: 115 min] ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $120,059,556Tržby Celosvetovo $186,072,214Tržby za predaj DVD v USA $68,895,118 //počet predaných kusov 4,103,327║ Celkom zábavné, nájde sa tu niekoľko humusárskych vtipov ale našťastie nejak zvlášť to neznechutia, ústredné trio Adam Sandler, Kevin James a Jessica Biel dobre zapasovalo. Zatiaľ asi najznesiteľnejší teplošský film, teda film o dvoch bukviciach, ktoré aj tak nie su bukvice. /60%/ ()

Reklama

Jansen 

všechny recenze uživatele

Tohle vůbec nebylo špatné. Tato komedie totiž dokázala něco, o čemž si řada jí podobných může jenom nechat zdát. A to, i přes zvolené téma, zachovat si určitou úroveň a vtipy celkem obstojně zabalit do smysluplné a ucelené formy. Až na pár slabších míst jsem se celkem dobře bavil. Taková oddechovka jednou za čas nemůže uškodit. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

V tomto případě jde h(t)umor dalece přes hranici únosnosti, přesto je pro fanouška Sandlera povinnost. Jelikož bylo dost scén k tupému nekontrolovatelnému zasmání a výběr hudby odpovídal mému vkusu, níž nepudu, ani kdyby byli oba pánové skutečně přihřátí, až by se jim za ušima kouřilo a museli by zasahovat hasiči.☺ ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film s Adamem Sandlerem. Nemyslím tím ovšem špatný film. U filmu jsem se pobavila královsky. Ale dopředu jsem tušila co hlavní postavy udělají, a tak nějak mě snad ani nic nepřekvapilo. Krom toho, že oba hasiči Larry a Chuck při zásahu v naprosto ohněm zničené budově našli papíry, které neshořely. Asi nějaké ohnivzdorné papíry, které mají jen v Americe. Když se tedy chcete královsky pobavit a nemáte moc vysoké nároky a nevadí vám předvídatelnost děje, je tento film geniální volbou. Ostatně asi jako u všech filmů, ve kterých hraje Adam Sandler. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 85 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama