Reklama

Reklama

VOD (1)

Příběh začíná tím, že se obyčejný chlapík, který zoufale hledá práci, začne chovat jako násilník, když se dá dohromady s vůdcem kultu, strýčkem Davem. Jejich prvním skutkem je vloupání do zábavního parku, ale zjišťují, že totéž plánuje i Taliban. Nastává chaos a Postal Dude se teď musí postavit nejen teroristům, ale také významným politickým osobnostem. (Filmbox)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (259)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Hrál jsem hru Postal 2, takže jsem byl připraven v tom smyslu, že mě nezarazilo nějaké vraždění bez důvodu, kočka jako tlumič a podobně. Ale tohle byl můj první Uwe. A už vím, proč má titul "nejhorší režisér". Naštěstí je tu pár scének, kdy se celkem i pousmějete (přátelství G.W.Bushe s Usámou, již zmíněná kočka jako tlumič). Ale jinak nic. Hned tento film mažu z HDD a zřejmě si jej už nikdy nepustím. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Nič iné ako sračku som samozrejme nečakal, to len moja zvedavosť ma prinútila pozrieť sa na to ako si shitmaster Boll poradí s látkou ako je Postal. Zaujímavé je , že pár krát sa mu podarilo naozaj rozosmiať ma a povedzme že prvá polovica je ako tak (ehm) pozerateľná ..to ostatné je odpad ako vyšitý, ktorý nepotrebuje komentár. Btw -nechcem ani náhadou obhajovať Bolla, ale nemyslím si, že je o niečo horší ako všetci tí ktorí produkujú nehorázne sračkové paródie..Akurát má smolu (šťastie?), že je kontroverznejší a nebojí sa natočiť scény, ktoré sú pre iných úplné tabu (napr. strieľanie do detí). ()

Reklama

becki_tu 

všechny recenze uživatele

V podstatě neskutečná blbost, ve které se však nešetří břitkým humorem všeho druhu a důkazem toho je i to, že si ze sebe udělal srandu i sám Uwe. Nejlepší scénky jsou s Usámou, s vozíčkářem a korunu tomu všemu nasadí doslova brutální konec. Filmový Postal je tak překvapivě koukatelnou, vtipnou a místy až nehorázně ujetou satirou na USA. 45% ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Uwe Boll nám poriadne vymäkol. Z Postalu sa mohlo vyžmýkať viacej brutality, kontroverznosti a iných uchilných veci. Namiesto toho je tam fakt zbytočný a debilný príbeh a kopu mrtvých zasranov. Ale je pravda že Boll si tam robil úplne zo všetkého srandu- aj zo seba. Po hre som čakal večši zárez do bieleho. Škoda. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Geniální. Uwe je frajer.... Nadhled, chytrej humor, trefná satira, to vše zabalené v roztomilé nezávislé a nadšenecké formě. Nechápu ubrblánky kteří blekotají něco o tom, že navzdory fajn střelbě do dětí se z toho daly vytáhnout mnohem větší jatka.. Pfff-úplně mimo mísu kluci-úplně mimo mísu..těžiště je naprosto jinde. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • Film stál iba 15 mil. dolárov. (Mihail123)
  • Původní scénář byl kompletně v němčině. (rafix)

Reklama

Reklama