Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

Perverz 

všechny recenze uživatele

Nehrát tam Scarlett dám dvě hvězdy. Ale s ní je to i na 3 půl*. Komedie? To ne. Určitě ne ve smyslu že se popadáte za břicho, jen to udržuje lehkou atmosféru kterou střídají dramatické chvíle. Oddechový průměrný film, který věděl co chce a tak to i udělal, drží si svou laťku po celou dobu a nesahá do extrémů. A to je dobře. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Byla jedna chůvička v naší ulici, měla ráda chlapečka s plnou prkenicí. Můj milý deníčku, na opakování tohohle filmečku by nestačilo ani kilo perníčku. Mimořádně umělecká interpretace reality, v níž si dva blbí majitelé nesnesitelného haranta, se kterým si neví rady, pořídí úplně blbou chůvu. Už Scarlettin přeliv by měl člověka varovat, že tohle nebude žádná jízda, ale cesta tmou a kluzkým bahnem kanálového podprůměru. U takových pitomostí je nejlepší přestat koukat na televizi a nechat ji, ať se chvíli dívá ona na vás. A vy můžete dělat něco užitečnějšího. Tedy úplně cokoli. ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ako keby už na začiatku nebolo jasné, ako to dopadne, ach jaj. panička sa nakoniec o svoje potomstvo zaujímať začala, no snobizmus tam zostal. Veľa trápnych scén, matrix v živote, obyčajnosť tu je ukazovaná ako vzor, no pritom si dievča neváha kúpiť v reštaurácii hamburger, otras, ak to robí aj v živote, ten jej veľký zadok je pochopiteľný. A v čom to malo byť akože výnimočné? Však podobná téma bola omieľaná v mnohých filmoch už veľakrát. Scarlett Johansson po dobrom filme Ostrov siahla o pár líg nižšie, po komerčnej televíznej tvorbe, ktorá náročného diváka skôr unudí. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Mno, mě se to docela líbilo a možná bych to hodnotil i líp, kdyby si to odpustilo pár povinných úliteb politické korektnosti a sladkobolným projevům v závěru. Společensky výše postavená rodinka mi přišla docela výstižně popsaná a Scarlett je ve filmu sympatická holka kterou bych klidně pozval na rande. Když si to porovnám s podobně hlavní postavou okomentovanou Briketou Johnsovou, rozhodně tohle ohodnotim líp. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Robert Pulcini, Shari Springer Berman .. Deník nány. Jako antropologická studie je příliš povrchní, příliš šablonovitý s tím, že humor se natáčení nakonec neúčastnil vůbec (když pominu ty tristní pokusy o něj). Rodinka je klišovitá až hanba, z šedivého průměru ji mohl zvednout ultra slizký Paul Giamatti, jenže má opravdu minimum prostoru (i v těch pár záběrech je však nepřehlédnutelný). Podobně prosvětlující postavu má i Chris Evans, bohužel je taktéž limitován prostorem. Pranic tentokrát nezachrání ani (jindy mnohem více) vnadná Scarlett Johansson, která, nevím proč, našlápla volbou tohoto filmu do hodně velkého "nuda-lejna" a polohy, která ji prostě nesluší. Vedle takové Alicia Keys je jen šedá myška.. Šťávu tento film prostě nemá - je to zkrátka instantní koncentrát rodinného filmu a i ten byl při relativní snadnosti přípravy znehodnocen. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Přestože autorky předlohy tvrdí, že jde o čistou fikci, obsahově se kniha strefuje do života konkrétní rodiny z Park Avenue, která má na kontě astronomické sumy. (hippyman)

Reklama

Reklama