Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenhle film byl dobrý, dokonce lepší, líbilo se mi, že matka našla syna a chůva sama sebe a nakonec i lásku. Tenhle film bych nijak neměnila, byl dobrý takový, jaký byl. Pokud bych měla ohodnotit děj, to jak to skončilo a osudy postav, tak musím napsat, že se mi to moc líbilo. To, jak člověk nevidí to, co má před očima, to, jak to člověku musíš ukázat, aby to pochopil. Tenhle film je dobrý na zkrácení dlouhé chvíle, na pobavení nebo jen na chvilku oddechu po náročném dni. Rozhodně jej doporučuji, protože z něj plyne poučení: A to, že člověk se má starat o to, co cítí jeho dítě, co dělá, jestli se mu něco nelíbí nebo jakou má náladu, jednoduše zájem, ten je v případě dítěte klíčový. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Zábavné to rozhodne nebolo ale zato predvídateľné až moc. Scarlett bola až moc nudná, rodinka až moc nepodarená. Ešte k tomu ten malý chlapec, ktorý ma otravoval celý film. Moralizovaný koniec je až moc trapný a nudný aby mohol u diváka vyvolať nejaké emócie. Ako komédia to rozhodne nepôsobý a ako romantický film je to až moc nudné a gýčovité. Alicia Keys Scarlett totálne prevalcovala. ()

Reklama

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Standard trochu podprůměrné romantické komedie. Ze začátku mi trochu vadilo to zastavování a vysvětlová, ale to se během vypravování ztratilo. Scarlett mi byla trochu protivná, ale také to časem zmyzelo. Jediným přínosem pro film byl senzační Paul Giamatti, který se ve filmu ohřál všehovšudy tak na 9 minut, ale i to stálo za to. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nanny Diaries jsou příjemným filmem, u kterého si s radostí zarelaxuje hlavně ženské publikum. Já jsem buď nadprůměrný empatik nebo se na mě podepisuje několikaletá práce v převážně ženském kolektivu, resp. jsem moc velký fanda Miss Johansson (C je správně). Každopádně jsem se bavil lépe než u spřízněné podívané Ďábel nosí Pradu. 70% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Obehranou zápletku obyčejné hodné holky vychovávající a napravující rozjívené děcko arogantních, povrchních, rodičovství zanedbávajících boháčů ozvláštňuje rámec podivné "antropologické studie" s mnoha formálními kejklemi (jako diorámata newyorských "druhů", poletování na deštníku, …), často ale bez valného smyslu a s proměnlivým úspěchem, jak se bezmála grotesková karikatura sváří se snahou o nějakou (kritickou, emotivní) výpověď. Nejvíc tak přitáhne upozaděné romantické tokání mezi Black Widow a Kapitánem Amerikou. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Podľa rovnomennej knihy Emmy McLaughlinovej. (Mihail123)

Reklama

Reklama