Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Scarlett Johansson hraje Annie, čerstvou absolventku bez představy o budoucí kariéře, která vezme práci chůvy v bohaté rodině z New Yorku. Její školní znalosti z oboru antropologie překvapivě brzy najdou praktické uplatnění a Annie se pouští do studia nepochopitelných zvyků rodiny z lepších kruhů, které si v ničem nezadají s rituály domorodců z Afriky nebo Amazonie. Annie dostává pokojík přímo v obrovském bytě svých zaměstnavatelů a získává unikátní příležitost k pozorování. Předměty jejího zkoumání jsou nafoukaní pan a paní X (Paul Giamatti a Laura Linney) a jejich rozmazlený spratek. Výjimkou bude možná pohledný mladík (Chris Evans), kterého Annie potkává ve výtahu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (205)

cab 

všechny recenze uživatele

Zoufale trapne a nudne pasaze ze zivota mlade divciny, ktera se po vysoke rozhodne dat na karieru chuvy na misto, aby chodila po konkurzech a hledala si seriozni praci adekvatni svemu vzdelani. Sympaticke a svudne damy (Scarlett Johansson, kamaradka Alicia Keys i dabelska Laura Linney) delaji z filmu alespon koukatelnou podivanou. 40% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem sice o něco vtipnější záležitost, ale i tak byla Holka na hlídání alespoň vcelku příjemným, odpočinkově rozptylujícím filmem. Scarlett Johansson (stejně jako v Iron Manovi 2) tmavé vlasy vážně seknou a snaží se hrát, co může, nicméně scénář jí příliš momentů, díky nimž by jakkoliv vynikla, nepřichystal. Její sžívání se s malým svěřencem je ale milé - narozdíl od odfláknuté romantické linie s Chrisem Evansem. Líbilo se mi, jak se svých rolí zhostili Laura Linney a Paul Giamatti - oba jsou takřka k nepoznání, a obzvlášť pan X je slizoun první extraligy. Pochvala patří také hravému soundtracku a nápaditému rozjezdu s výjevy z muzea. Tři hvězdy jsou pro Holku na hlídání akorát, míň ani více si nezasloužila. ()

Reklama

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Ale jo, tenhle film byl dobrý, dokonce lepší, líbilo se mi, že matka našla syna a chůva sama sebe a nakonec i lásku. Tenhle film bych nijak neměnila, byl dobrý takový, jaký byl. Pokud bych měla ohodnotit děj, to jak to skončilo a osudy postav, tak musím napsat, že se mi to moc líbilo. To, jak člověk nevidí to, co má před očima, to, jak to člověku musíš ukázat, aby to pochopil. Tenhle film je dobrý na zkrácení dlouhé chvíle, na pobavení nebo jen na chvilku oddechu po náročném dni. Rozhodně jej doporučuji, protože z něj plyne poučení: A to, že člověk se má starat o to, co cítí jeho dítě, co dělá, jestli se mu něco nelíbí nebo jakou má náladu, jednoduše zájem, ten je v případě dítěte klíčový. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Vůbec to nebylo špatné, ani nic podobného, ani jsem se u toho nenudila. Scarlett mám ráda, a v celku se mi ten film líbil, ale co mi vadilo byl ten "happy end" jak si matka samozřejmě uvědomí, že má chůva pravdu a hned se jde polepšit. I když, to co si nechala ta chůva líbit, to bych jí nemohla, oba rodiče bych už dávno na začátku filmu poslala do patřičných míst a šla si práci hledat někde jinde. A no ano, děti taky ráda nemám, takže tahle práce by rozhodně nebyla nic pro mě. 3* ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Nanny Diaries jsou příjemným filmem, u kterého si s radostí zarelaxuje hlavně ženské publikum. Já jsem buď nadprůměrný empatik nebo se na mě podepisuje několikaletá práce v převážně ženském kolektivu, resp. jsem moc velký fanda Miss Johansson (C je správně). Každopádně jsem se bavil lépe než u spřízněné podívané Ďábel nosí Pradu. 70% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (11)

  • Přestože autorky předlohy tvrdí, že jde o čistou fikci, obsahově se kniha strefuje do života konkrétní rodiny z Park Avenue, která má na kontě astronomické sumy. (hippyman)
  • Autorky knižní předlohy Emma McLaughlinová a Nicola Krausová strávily dohromady osm let coby chůvy na Manhattanu ve více než třiceti rodinách. (hippyman)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno