Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (415)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Simon Pegg se vedle Davida Schwimmera objevil již v Bratrstvu neohrožených a byla jsem zvědava, jak to mezi nimi bude tentokrát. Pěkně vypečená dvojka se z nich stala:) Parádní komedie o tom, že i zdánlivě obyčejný a jednoduchý plán se může v mžiku zvrtnout a přinést tak hrdinům zapeklité okamžiky. Celý příběh je nabitý nečekanými zvraty, vtipnými hláškami a bizarními situacemi. Až do posledního okamžiku si nemůžete být jisti tím, co bude následovat. V průběhu děje se rovněž ukáže, že identita některých postav je značně nejasná. Alice Eve umí:) Závěr filmu nechává tušit, že ještě bude následovat mistrovský souboj:) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Černočerně vražedná komedie a první film,ve kterém hraje David Schwimmer v podstatě kladného hrdinu a neleze mi přitom na nervy.Můj oblíbenec Simon Pegg určil směr snímku pomocí dvou vět:"Mám plán." a "Je to naprosto nenásilnej podnik,nikomu se nic nestane."Následuje řada nešťastných a tragicky končících příhod,u kterých jsem se výborně bavil a které perfektně podtrhuje zoufale nevinný pohled Charlieho,jenž se díky jednomu chybnému rozhodnutí ocitne ve vleku událostí.Mám rád černý humor a vzhledem k tomu,že tvůrci nezkazili závěr frenetickým potleskem a zářivými úsměvy,hodnotil bych za čtyři hvězdičky,ale za bonusy jsem udělil pátou.Bonusy:Alice Eve,vražda lízátkem,Engel a Mimi Rogers s Pink Floydy. ()

Reklama

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Dramatičnost a komičnost nádherně vyladěné k více než koukatelnému celku! Angličané jsou mistry dramatu i komičnosti, tudíž spojit tyto dva elementy v jeden dokáží pořádně zas a jen oni. Výborný film! Na tomto snímku jasně vidíme, že takový Indiana Jones 4 je hodnocen stejně jen z důvodu nostalgie, protože Nula od nuly pojde je asi tak 30 000x lepší film. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně překvapení! To jsem se tak jedno odpoledne nudil a napadlo mě pustit si britskou komedii, kterou ještě moc lidí nehodnotilo; zkrátka neměl jsem velké očekávání. A o to víc jsem se bavil - černá krimi-komedie jak vyšitá, prostě nemá chybu - vlastně má i pár lehce slabších míst, ale vem je čert, tenhle film musíte vidět, je cílený na humor a to trochu specifický, ale o to zábavnější druh humoru. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej komedio-thriller, kde se hlavně vydařilo výborný obsazení včele se Simonem Peggem a nakonec i ten Schwimmer je tady zábavnej. Jedinej, ale za to celkem velkej problém filmu je kolísavost zábavnosti, kdy jednou to je naprosto extrémě zábavný a hned za okamžik nuda a nic moc se neděje, krom toho mi konec přišel takovej nedotaženej, ale i tak sem se u toho dobře pobavil ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • V USA byl snímek distribuován rovnou na DVD. (Othello)
  • Scéna s lentilkami je přímým odkazem na film Matrix (1999), kde Morfeus (Laurence Fishburne) nabízí Neovi (Keanu Reeves) také modrou a červenou pilulku, jakožto dvě možné varianty dalšího vývoje situace. (GordonCZ)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2006 na filmovém festivalu v Cardiffu. (ČSFD)

Reklama

Reklama