Reklama

Reklama

Nula od nuly pojde

  • Velká Británie Big Nothing (více)
Trailer

Charlie (David Schwimmer) napsal knihu, ale nikdo mu ji nechce vydat. Kvůli zajištění své rodiny musí přijmout podřadnou práci, z níž je však následně vyhozen kvůli špatné radě svého kolegy Guse (Simon Pegg). Oba rychle potřebují peníze, proto se rozhodnou zrealizovat Gusův plán a požadují od místního reverenda sto tisíc dolarů, jinak se veřejnost dozví o jeho internetových „choutkách“. Že plán nevyjde přesně podle plánu a po okolí města se začne povalovat hromada mrtvol, snad nemá cenu říkat. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (414)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Srandovní báchorka, kterou natočil francouz v lehce britském stylu s atypickou plejádou herců. Napůl krimi, napůl komedie s notnou dávkou černého humoru. Everybody betrays everybody, akorát že velmi nestylově a v loosers provedení. Že tenhle počin nastartoval kariéru Alice Eve je asi každému jasné, ale že si to tady tak neskutečně užívá už být nemusí. Přece jen o malinko více, než její kolegové. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela zábavnej komedio-thriller, kde se hlavně vydařilo výborný obsazení včele se Simonem Peggem a nakonec i ten Schwimmer je tady zábavnej. Jedinej, ale za to celkem velkej problém filmu je kolísavost zábavnosti, kdy jednou to je naprosto extrémě zábavný a hned za okamžik nuda a nic moc se neděje, krom toho mi konec přišel takovej nedotaženej, ale i tak sem se u toho dobře pobavil ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná černohumorová ulítlá a místy až parodická komedie, jejíž příběh se graduje ad absurdum a od nevinné původní zápletky se děj rozjede do nečekaných končin. Postavy jsou herecky známé tváře a charakterově slušně napsané, společně s příběhem se rozmotávají i jejich tajemná minulost a identita a hned několikrát jsem se fakt od srdce smál. Potěšující jednohubka, ve které je humoru i mrtvol víc, než by divák na začátku očekával. Pegg a Schwimmer prostě umí. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Takže! Nevím proč, ale svým podáním mi to připomínalo Darwinovy ceny, jestli to bylo těmi náhodnými úmrtími? Nevím. Každopádně jsem se bavil a po dlouhé době taky zasmál. Dost svěží komedie, u které nemusíte přemýšlet a necháte se jen překvapovat fakt hustými situacemi. Swimmerovi jsem přál teda lepší konec, ale to je asi dáno tím, že jej známe z Přátel, takže tento menší delikt bych nepočítal. Jo, doporučuju! 80% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Faráře zavražděj tu samou noc, co s jeho ženou sletí z útesu opilej policajt..... Zní to jako náhoda? Myslíte si, že je to jediná náhoda? Černohumorná hříčka těžící z podělanýho plánu a hru na ,,kdo je kdo?“, ve který není o náhody (a tedy o nápady) nouze. Zajímavě to do sebe zapadá, ale i když jsem se celkem bavil, jednou mi to stačí. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Nechápu, proč ze mě peníze pracháče neudělají. 2.) Protože černá komedie a Simon Pegg patří k sobě, jako k velbloudovi hrby. 3.) Zjistím, že A. Eve už nevypadá jako dítě. PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (10)

Zajímavosti (9)

  • Billy Asher musel po Francouzi Jeanu-Baptiste Andreovi „projet“ jeho scénář a upravit ho do anglicky srozumitelnější verze. (s.e.p.p)
  • Celosvětová premiéra proběhla 18. listopadu 2006 na filmovém festivalu v Cardiffu. (ČSFD)
  • Na úplném konci filmu byla umístěna jedna zábavná scéna z natáčení. (Skarface)

Reklama

Reklama