Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mafiánský boss Fay nařídil zabít jednoho ze skupiny pěti kamarádů / gangsterů, protože se ho pokusil zavraždit. Za úkol to dostane dvojice jeho kamarádů, druhá dvojice se rozhodne tomu zabránit. Ke střetu dojde u něj doma a po divoké přestřelce se dohodnou, že společně provedou ještě poslední zakázku a potom vyrovnají své dluhy... (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Renton 

všechny recenze uživatele

MFF KV .. Scénář: Kam-Yuen Szeto, Tin-Shing Yip .. Chladný mafiánský opus. Neuvěřitelně hloupé, nemožně naivní a neskutečně samoúčelné. Prostě iracionální blábol. Film má sice několik slušných přestřelek evidentně dělaných na rádoby efekt, ty jsou však spojeny nudným dějem, který je plný těžko uvěřitelných náhod. ___ A neviditelných neprůstřelných vest, fakt :-/ ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Hodně kvalitní snímek, mám slabost pro Hong Kongskou produkci, dost jsem byl namlsaný už z traileru, co se ke mě dostalo....výborná akční smršť plná ostrých kulek, okořeňená hutnou atmosférou, kvalitním hudebním doprovodem a hlavně herecké obsazení mi udělalo nesmírnou radost, nemohlo to dopadnout lépe!! ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

No prostě nemůžu jinak, naprosto úžasná gangsterka, která sice neni nějak extra originální nebo respektive neni vůbec originální, ale je natolik bravurně a hustě od Johnnyho To natočená (rozuměj - spousta dokonalejch přestřelek), až sem z toho byl natolik unešenej, že sem měl z tý radost chuť skákat salta, ale naštěstí pro mě i pro vybavení bytu, sem si to rozmyslel. Navíc jako dva hlavní tu jsou Anthony Wong a v obvykle záporný roli perfektní Simon Yam. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Johnnie To vie. Vytvoril komplexný príbeh namiešaný z akčných scén, za aké by sa nemusel hanbiť ani John Woo, z humoru, ktorý krásne preniká do podstaty každej jednej z postáv, intímnych a jednoduchých konverzačiek, ktoré prehlbujú atmosféru diela a posúvajú do inej žánrovej roviny a nakoniec to okorenil ešte epickosťou, ktorá má úvod, jadro a koniec a je vygradovaná do takej miery, že má jeden až problém chytiť druhý dych. Exiled je nádherne zrežírovaný a zostrihaný a nasnímaný film. Neustále preskakuje z jedného žánru do druhého, kamera plynie z jednej scény do druhej. Stále sa tam niečo deje a film sa neustále posúva z tej príjemnej atmosféry do tej nervydrásajúcej. Koniec je tak krásne uspokojivý, že sa smejem ako slniečko na hnoji. Jedna z najlepších vecí na poli žánru. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Filmove databazy, casopisy, komentare, trailery, vsetky tieto veci okolo filmu su super, ale tak isto maju aj svoju negativnu stranku. A su to hlavne prehnane ocakavania od filmov, a potom vec co sa casto stva mne, a to ze si vytvorim o filme ,ktory som este nevidel absolutne milny obraz. To sa mi stalo aj s Exiled. Z celeho toho humbuku okolo sa mi vytvoril v hlave obraz prilis vazneho a prilis komplikovaneho thrilleru - a to mi popravde ako predzvest zabavy prilis nepripada. A preto aj ked som vedel ze raz si ten film pustim, moc sa mi do toho nechcelo. Az som raz tak urobil....a som prekvapeny. Hlavne koli tomu, ze je to uplne iny film, ako som ocakaval. Kazdy jeho prvok podlieha filmovej zabave. Je to hlavne pribeh o piatich kamaratoch. Presnejsie o piatich gangstoch a ich priatelstve az na smrt. Mozno to znie lacno, a vsak je naozaj jednoduche nechat sa uniest, jednoduchym a posobivym pribehom z podsvetia, kde zivot ma svoje vlastne zakony, kde ked spravite jeden chybny krok a uz nieje cesty spat, kde otazka zivota a smrti je urcena rychlostou, akou dokazete zmacknut kohutik. Ano, ja som sa nechal uniest, a naplno som si to uzil. Naviac vysoky bodycount, pocetne prestrelky a litre krvi, to smrdi menom John Woo. Akcia sice nieje taka zbesila a krvi a mrtvol zdaleka nieje tolko, avsak ziadny sucasny film nepripomenie krvaky majstra Woo tak, ako tento. Vdaka zato Johnny. A hlavne nezabudnite, ze je to len FILM. (9/10) ()

Galerie (14)

Související novinky

Jděte s těmi remaky do háje!

Jděte s těmi remaky do háje!

08.04.2007

...chce se člověku zařvat, když na něj webové filmové zpravodajství prakticky denně chrlí zvěsti o dalších a dalších předělávkách klasických kusů. Člověk by čekal, že ten otravný trend bude slábnout,… (více)

Reklama

Reklama