Reklama

Reklama

Veselé Velikonoce

  • Francie Joyeuses Pâques (více)
TV spot

Obsahy(1)

Řekne-li se francouzská komedie, nemůže ve výčtu herců ze země galského kohouta chybět jméno Jeana-Paula Belmonda. Ve filmu Veselé velikonoce ztvárňuje populární Bebel postavu nenapravitelného sukničkáře, který neustále tajně podvádí svou manželku. Ta právě hodlá navštívit svou matku a Stefan se hned na letišti poohlíží po nové oběti. Do cesty mu vstoupí mladá hezká dívka Julie - Sophie Marceauová, která se právě rozešla se svým ženatým milencem a hledá místo na přespání. To je voda na mlýn Stefana. Nejdříve Julii pozve do restaurace a nakonec ji odváží k sobě domů. Ještě než může k něčemu dojít, objeví se znenadání ve dveřích Stefanova manželka. Sukničkář se pokouší situaci zachránit, a tak o Julii prohlásí, že je jeho dcerou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

TV spot

Recenze (292)

vesper001 

všechny recenze uživatele

Na tyhle Velikonoce záletník Stéphane rozhodně nezapomene. Mít v patách nekompromisní manželku, falešnou dcerou, hysterickou (falešnou) bývalou manželku, (pravého) čokoládového kohouta v náručí, rodící ženu na krku, a ještě vypadat jako frajer, to se vážně může stát jen v Belmondových filmech. A jen Belmondo z toho všeho dokáže vybruslit. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Babel na začátku v autě k S. Marceau pronáší: „tichá noc, hvězdy, v dálce Šakal".... Což o to, já bych (kdyby bylo po mém) přišel klidně i blíž. Proč pozorovat Sophii zdálky, to je ostatně proti přírodě. Tak takhle to dopadá, když pořád někdo stávkuje. Doktoři, učitelé, zemědělci, (zde) letecký personál. Jeden už si ani nemůže vklidu domů přivést milenku, aby si užil trochu toho zdraví prospěšnému tělocviku. Na druhou stranu nebýt toho, přišli by jsme o tuhle povedenou hříčku: otec-milenka(dcera)-manželka. Miluju ten okamžik, když Babel stojí před svlíkající se svou „dcerou“ S. Marceau, ten pohled! To bude dlouhá bezesná noc, že Babele. Zcela s tebou soucítím :-) Veselé Velikonoce, to je Belmondova one man show, navíc s bonusem v podobě pálivého koření či sladkého dezertu (jak je komu libo) mladičké S. Marceau. Žádné velké umění (zejména scénarista si dal dovolenou), nicméně v těchto případech to zase až tak nevadí. Člověk by snad i Babelovi věřil, když zaníceně vypráví, jak v dětství svou dceru „rozmazloval“ roztátou zmzlinou :-) Jak říkám, žádné velké umění, ale jako relax a oddechovka, která (mě) vždy zaručeně pobaví, je to ideální! Btw, je to pech. Barák plný ženských a nikdo (žádná) nemá čas (chuť). Jj, jsou takové večery v životě nás chlapů.... p.s. to uživ. Faidra: proč to hned lámat přes koleno a měnit pohlaví. Nahý Babel by nestačil? P.p.s. to uživ. Jeanne: bajku o štírovi a žábě znám. Tu o vlkovi a psovi, popř. vlkovi a beranovi taky, ale bajku o ústřici a melounu (navíc v neodolatelném podání S. Marceau) jsem (zde) slyšel poprvé. Tady už snad pouze scházelo, aby byla dotyčná nahá :-) ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Filmeček u kterého se člověk pobaví. Svůdník Stephan (Belmondo) a mladá Julie (Sophie Marceau) rozjedou hru na údajnou dceru před neočekávaně se vrátivší manželkou (Marie Laforêt). K rozjeté hře se přidává nakonec i samotná Stephanova manželka i Juliina matka. Film je plný vtipných scének a dialogů. Vynikající český dabing. ()

Frenegonda 

všechny recenze uživatele

Prosímtě Stefane jak můžeš být ve vodě tak dlouho? MĚ TO STRAŠNĚ BAVÍ! A pak se to začne tak krásně komplikovat. POZOR: DVD má nový dabing BOŽE jak může Belmonda dabovat Marcel Vašinka? a Sophie Marceau Jana Páleníčková. OTŘESNÉ!!! film naprosto ztrácí kouzlo Kde je to původní kouzlo V PRDELI. Další etapa: Objevilo se DVD s původním dabingem - levná verze za 39,-Kč díky BOHU. náhražkovej dabing byl absolutně k zblití. ZABIJU SE! DEJTE MI NĚKDO ZEĎ! ROZBIJU SI HLAVU A BUDU MÍT KLÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍD!!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Kritici často Jean-Paulu Belmondovi (Stephane Margelle) vyčítali, že ve snímku strhává všechnu pozornost na sebe. (Olík)
  • Jeden z filmů Belmonda, který nesklidil celosvětový úspěch. Promítal se na 2 kontinentech - v Evropě (Francie, Západní Německo, Nizozemí, Španělsko a Maďarsko) a v Asii (Japonsko a Jižní Korea). (Varan)

Reklama

Reklama