Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Randy Daytona (Dan Fogler), byl okouzlující a slavný ping-pongový šampión. Jeho kariéra skončila, když se po vraždě otce zhroutil na olympiádě. Po čase je kontaktován FBI s žádostí, aby infiltroval nebezpečnou ilegální ping-pongovou organizaci. Jejím bossem je vrah jeho otce, nádherně odporný a zlý Feng (Christopher Walken). Ten pořádá tajný nezákonný turnaj v ping-pongu, kde jediným pravidlem je, že žádná pravidla nejsou. V sázce je život a smrt, ale Randy je tentokrát připraven zasmečovat...

Roli nelítostného bosse Fenga si užívá jeden z nejslavnějších hollywoodských záporáků Christopher Walken (Oscar za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Lovec jelenů, nominace na Oscara za nejlepší herecký výkon ve vedlejší roli ve Spielbergově krimi komedii Chyť mě, když to dokážeš). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

campix 

všechny recenze uživatele

Sportovní filmy mám opravdu rád a sportovní komedií taky nikdy nepohrdnu. I když je zde ping pong občas lehce upozaděn a Dan Fogler opravdu není typem chlápka na kterého bych se rád koukal, tak stejně mi z Balls of Fury vyjde příjemná, pohodová komedie na zkrácení dlouhé chvíle. Dá se říci, že většina vtipků funguje a jen občas se najde nějaký opravdu špatný. Walken je zde super a i díky němu mi vychází čistý průměr, který i na podruhé nenudil. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Totální blbina o ping pongu, tedy stolním tenise. Kopa velmi známých herců nedokáže vypumpovat tuhle blbinu ani do slušných otáček. Sem tam nějaký ten trapnější fekální vtip. Jediné, co mne na tom zaujalo a z čeho jsem byl opravdu hotový, byla Maggie Q. Neskutečně přitažlivá a svůdná. Bohužel taky jediný klad tohohle filmu. 40% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek "Skóruj" vypráví příběh o Randym Daytonovi, což byl nadějný talent, možná nejlepší hráč na světě, který ale doplatil na to, že jeho otec (mimochodem Robert Patrick, kterého teď vidím velmi často, např. "Ganster Squad - Lovci mafie" nebo "Jayne Mansfield's Car") si vsadil. Celá jeho kariéra jde do háje, tatík umírá a my se posouváme o devatenáct let dál, abychom zjistili, že Randy je loser, který se snaží uživit v kabaretní show. Naštěstí mu osud přeje a nepřeje zároveň. Ze show je vyhozen, ale objevuje se člověk, který ho má zase přivést ke skutečnému ping pongu, k zápasům. Má se konat obrovský turnaj, kde budou ti skutečně nejlepší a Randy by se tam měl dostat jako špión, který má odhalit vraha otce, tajemného Fenga. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/03/skoruj-2007-20.html ()

uzzi 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která má asi dva opravdu vtipné okamžiky. Bohužel zbytek vsadil na ujetost a exotičnost prostředí a to na dobrý film nestačí. Rozhodně se nejedná o něco vyloženě špatného a film má tzv. mimózní účinek - čím víc jste opilý, zkouření atd. roste ve vás i výsledný dojem. Doufám, že podruhé to uvidím v tomhle stavu, jinak asi už ne. 50% ()

Cl3ricK 

všechny recenze uživatele

Jakožto fanoušek ping-pongu, jsem vděčný za jakýkoliv film o tomhle sportu. I když je takhle, jakto říct, střeštěný. Rozhodně je dobře zvolená délka. Skóruj příjemně utekl jako voda. Sranda byla, ale některé věcy byly dost uspěchané. Randyho trénink, rychle nabitý vztah s naprosto sexy Maggie Q. Prostě taková jednohubka za 3*. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (1)

  • Scenárista a herec Thomas Lennon písal postavu Fenga s tým, že ju bude hrať on sám. Produkcia nakoniec do tejto úlohy obsadila Christophera Walkena. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama