Reklama

Reklama

Producent BRYAN SINGER (režisér X-Menů a Superman se vrací) a scenárista a režisér MICHAEL DOUGHERTY (spoluautor X2 a Superman se vrací) přicházejí se strašidelnou, temně komickou oslavou nejděsivější noci roku. Halloweenská noc dovádí princip Creepshow a Povídek z krypty do zcela nových, temných hlubin a servíruje nám čtyři vzájemně propletené příběhy, které se odehrávají o halloweenské noci: ředitel střední školy (DYLAN BARKER) melouchaří jako nemilosrdný sériový vrah; touha panenské dívky po tom pravém muži se strašlivě zvrtne; skupina teenagerů provede drsný kanadský žert s katastrofálními následky a mrzoutský starý muž (BRIAN COX) se utká se zlomyslným halloweenským démonem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (355)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Takové... zajímavé:) Kvalitní a efektní masky i atmosféra, vydařené scény, ty lekací i komické, a působivé propojení jednotlivých příběhů. Dylan Baker je pro mě pořád učitel Petera Parkera ze Spideyho, Anna Paquin aktuálně Sookie, které se zde zase někdo zakousne do krku a Lauren Lee Smith zase půvabná Lara z The L Word. Nehybně postávající či příliš naopak aktivní děcka s plátěným pytlem přes hlavu budou pro mě vždy děsivým hororovým elementem. A tento malý čipera se zřejmě rozhodl, že "pomůže" nesprávně se chovajícím lidem v tom, aby pochopili, jak se má správně a dle pravidel, slavit Halloween. Beztak stál někde opodál Michael Myers, ale když viděl tu spoustu podivných a bláznivých postav a jejich excesivní chování, raději usoudil, že bude vhodnější, držet se bokem:) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se na humorný horor, nebo snad hororovou komedii. Místo toho jsem dostala chvilkama až nelogickou patlanici, na níž mě těšila jen plejáda zajímavých jmen před kamerou (Lara z L Wordu, Gladys z Reapera a kopec dalších známých nebo alespoň povědomých tváří alá Cox, Paquin,Baker atd.). Spoilerové PS: Dýňák se mi sice moc líbil, ale absolutně mi do filmu nezapadl, stejně jako upíři a vlkodlaci... 50% ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

MÍSTY DROBNÉ SPOILERY: Jaké to milé městečko kdesi v Ohiu. Příjemné sousedství a bujaré oslavy jsou zárukou. Mezi bodrými lidmi zde najdeme kupříkladu úchylného ředitele školy se svým povedeným synkem, o kus dále leží v opuštěném kamenolomu autobus s mrtvými retardíky, kteří si o Halloweenu vyhazují z kopýtka, na návštěvu se přijdou podívat i vlkodlaci a na to vše dohlíží roztomilý malý koledník Sam, jehož vizáž je více než dýňová. NA TOHLE JSEM TAK DLOUHO ČEKAL! Konečně příjemný originální zábavný horůrek, poskládaný z jednotlivě provázaných tématických příběhů, které zde petero trefně přirovnal k Příběhům ze záhrobí. Rozhodně to není horor, alespoň, co se strachu týče. Ten zde nehledejte. Ale je to úžasně příjemná, atmosferická a především zábavná podívaná nejen na Halloween. Po dlouhé době byla má očekávání naplněna. A Warneři by zasloužili, aby je navštívil koledník Sam. Tohle rozhodně není Direct-to-DVD produkce. Tohle je kus poctivé filmařiny, které se většina dnešní mainstreamové hororové produkce nemůže ani v nejmenším rovnat... ()

juta 

všechny recenze uživatele

Divím se, že spousti lidí tu kritizuje tenhle dobře vypadající halloweenský film. Práce s kamerou byla skvělá, když je taková jako tady, tak to je potom zážitek, podobný styl mám rád. Atmosféra ta pravá na dušičky a konec tu všechno osvětluje a spojuje příběh do takové podoby, kdy víme kdo zde hraje jakou roli. I když zde dostala prostor taková zvláštní stvoření, tak se to musí překousnout, strašáci a podobná havěť k halloweenu prostě patří. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Nemám rád mixované ovoce. Pro ty z Vás, kteří by náhodou četli můj poslední, v této chvíli tedy už předposlední, komentář k Spongebobovi, stále mám pisatelský blok a věta první této skromné písanky je vlastně mým komplexním vyjádřením a to i když si tak trochu lžu do kapsy, ohlédnu-li se ve své divácké kariéře zpět, musím přiznat, že už jsem narazil na celou řadu podobných müsli směsí, kuliček s mlékem či mléčných koktejlů a když už ne celá řada, tak minimálně několik určitě, se mi jich i líbilo. Veskrze průměrný divácký zážitek z Halloweenské noci tedy nebude způsoben tím, že se jedná právě o tento typ filmového díla, ale spíše tím, že je to prostě nevyvážená sračka. A ejhle, celý můj komentář tedy zní : Nemám rád mixované ovoce, za určitých okolností může způsobit nepříjemný průjem. Dýňový chlapeček mne však pobavil - *** ()

Galerie (29)

Zajímavosti (21)

  • Natáčení probíhalo ve Vancouveru v Britské Kolumbii od 16.11.2006 do 23.1.2007. (Terva)
  • Bojová scéna medzi Samom (Quinn Lord) a Kreegom (Brian Cox) zahŕňala osemročného kaskadéra, ako aj dospelú kaskadérku. (Arsenal83)

Související novinky

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

"Jedenáctka" se utká s Godzillou

30.01.2017

Vedle filmových vesmírů se superhrdiny, kouzelníky nebo rytíři Jedi nám roste před očima také univerzum s obřími monstry. V roce 2014 ho rozjela Godzilla, už za pár týdnu ho obohatí Kong: Ostrov… (více)

Reklama

Reklama