Reklama

Reklama

Pokud jsi jednou uvnitř, už se nikdy nedostaneš ven! Nejhorší noční můry se stávají skutečností... Mladá teenagerka Madison (Sarah Roemerová) se rozhodne, že nastoupí na univerzitu, kde skoncoval se životem její bratr. Se svými novými spolužáky začne pátrat po děsivém tajemství, které skrývá jejich kolej. Z té se postupně stává vězení, kde stále přetrvává duch vraždícího lékaře. Šance na přežití je téměř nulová... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (94)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o průměrný film, který má místy opravdu světlé chvilky, které mi určitě uvíznou v paměti, ale i spoustu naprosto nudných pasáží jenž jsou zbytečnou ztrátou času. Navíc se pořád nemůžu zbavit dojmu, že se Ellis pokoušel kopírovat několik jiných filmů z nichž si pokaždé kousek vzal pro své dílo, ale už to nedokázal dát pořádně splácat dohromady. Co se týká filmu po atmosférické stránce, tak tu dokázal zvládnout celkem obstojně. Co už ovšem pokulhává trochu víc je kvalita scénáře, která má značné výkyvy. Začátek nám připomíná obyčejnou teenagerskou komedii, pokud tedy nepočítám začátek s prostřelením hlavy, kdy na nás postavy chrlí jednu rádoby směšnou hlásku za druhou. V této fázi filmu jsem si dokonce začal luštit křížovku. Protože se mě zmocňovala nuda. Nezachránilo to ani pár flashbacků do minulosti. Vše se začalo měnit k lepšímu teprve s otevřením zavřených dveří. Během několika minut se konečně dostává na scénu ten nejdůležitější ‘‘člověk‘‘ celého filmu pan doktor osobně. A pěkně bez okolků zamorduje prvního studentíka. Další vraždy už následují v celku pravidelných intervalech, které ovšem často přerušuje další nesmyslné a zdržující tlachání kolem horké kaše. 50% ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Eeeeer..... eeeeeehmm... ano? Takze asi takto... Film ma nevystrasil ani jediny raz (ak neratam fakt, ze ma spatne vydesila myslienka na stratu casu), herci nezaujimavi, resp. zaujimave tu nie je snad takmer nic. Musim vsak priznat, ze spojenie "cvokarne" a hororu ma vzdy chyti za srdce. Vsetko je vsak absolutne trapne, atmosfera doslova v prdeli, skratka som rad, ze som to napokon vobec dopozeral az do konca. Ked to porovnam napr. s o rok starsim snimkom House on Haunted Hill, nemam co riesit. Toto sa skrata nevydarilo. Co uz. 20%. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Zábavný a řemeslně dobře odvedený horor, který táhne ke dnu milionkrát ohraný scénář. Všechny postavy jsou naprostí idioti a tak člověku nezbyde nic jiného, než fandit šíleně přehrávajícímu Marku Rolstonovi v roli vyšinutého doktora. Nakonec je na tomhle filmu nejděsivější hlavně naprostá absence scénáristické originality. Veškeré pochvaly si tedy zaslouží režisér Ellis, že z takové scénáristické sračky udělal obstojně působící film._____Jinak by nebylo vůbec od věci, kdyby ten kokot co překládá názvy filmů, občas ten film viděl. Název Azyl je opravdu doslovný překlad:) ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mi nesedlo. Ellis je můj oblíbený režisér, zatím mě ničím nezklamal(opravu ničím), jenom tímhle. První půlhodinu se neděje nic(až na náramek Sarah, to bylo dobrý), poté konečně první vražda, aspoň že ne mimo záběr, a pak další vražda, ale všechno stojí za prd. Přikláním se k uživateli Campbell, ten doktor se snad vážně snažil napodobit Kruegera, a souhlasím s uživatelem Hakha, potěší zde jen nahá Sarah, jinak nic. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Mám rád Noční můry v Elms Street, proto bych je nerad srovnával s tímto filmem. Obrovské zklamání pro mě. Začátek, jak z klasické americké komedie, potom 40 minut ničeho, potom to sice dostalo spád, ale naprosto špatný. Nechutné a zbytečné scény, neoriginální a víceméně neúplný příběh, příšersný scénář, žádná lekačka, ani muzika nestála za moc a výkony herců špatné, jen ten doktor mi přišel dostatečně šílenej. Mrzí mě, že Sarah Roemer se po naprosto dokonalé Disturbii dostala do takovéto sra*ky. Vážně, takle ne. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama