Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Flaxik 

všechny recenze uživatele

Já to pořád říkám, že taneční hudba je zlo! Kdyby si ty hovada pustili nějakou odrhovačku od Manowar nebo Napalm Death, určitě by je nenapadlo křepčit a místo toho by nábožně poslouchali a chlastali. Dopis by odrecitovali a vrátili na místo. Ale zase pak by to byl film dost o hovně. Takhle je to slušivý kousek do sbírky duchařin. Dominic Purcell má sice herecký projev jak dubová fošna, ale na druhou stranu to Megahn Perry s brejličkama slušelo, tak se to nějak v průměru dalo snést. Památná věta:"Nikam nejdu, dokud mě něco nezačne honit!" ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Naprosto neděsivá duchařinka,která má opravdu mizerné herecké obsazení ( výkony sou vážně komické ) Scénář tak jednoduchý,že by ho napsalo i desetileté děcko.Ovšem nějakým záhadným způsobem to nenudí,protože režisér není úplný patlal a občas o napínavý moment není nouze,je to prazvláštně natočené,zajímavým způsobem to střída žánry,opět zase ale ke konci kroutíte hlavou a film jak skončí,vy se zvednete se suchým a klidným výrazem v obličeji si půjdete zatancovat,sice ne na hřbitov ( respekt a úcta nedovolí ) ovšem u ledničky plné piva si trsnete rádi a na tuhle průměrnou kravinku,s pár zajímavými momenty rychle ale opravdu rychle zapomenete.Hold Mendez není James Wan a Dominic Purcell je prostě gumovej :-) Dal bych dvě,ale za ultra mega sexy Josie Maran přídám jednu malou hvězdičku :-) 50%. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Úvodní oběšení dokonalé, hlavně ten cukanec, když se lano naplo, hlavně ty cukance tělem, když se lano naplo. Akorát vůbec nevím, co to mělo společného s dalším dějem, když tance na hrobech proběhly až potom. Ono celý je to hrozně béčkový, místy hodně céčkový a někdy bych tomu dal i zetko (obzvlášť digitální efekty v závěru). Potěšil mě jenom Dominic Purcell známej z Prison Breaku, ale tímhle si to u mě moc nepředplatil... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Od nynějška chodím na hřbitově jen po vyznačených stezkách a případnou potřebu močit vykonám až za branami areálu.. Mendez je evidentně velký fanda Sama Raimiho a nebo je to vzhledem k roku výroby Drag me to hell naopak? Tanečníci z kerchova na mě dýchli sympaticky staromilskou atmosférou, kdy kameraman netočí ze hřbetu rodeového býka a člověka pak ani tolik nepřekvapí, že vše vyvrcholí jako by nacisté zrovna otevřeli Archu úmluvy. Když si přidám umění udělat z dějové naivity přednost, efektní práci se strachem z neviděného a hravý nadhled spojený s nástupem lovce paranormálních aktivit v podání T.Karyo, tak mému stažení do pekel už nemohlo nic zabránit. Jen doufám, že není pod parketem Star Dance nějaké pohřebiště, aby pak při úplňku někdo nenaháněl Metráčka se sekyrou.. Purcell má velkou hlavu, jak pytel od banánů, Purcell se v davu neztratí.. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Dráždivě peprná duchařina z atmosférou, tak hustou, že by se dala krájet, zhmotňujícími se přízraky(jsou totálně nakrknutý), tak děsivými, nakolik zrůdnější byli jejich činy, které spáchaly. Dominic Purcell se svojí mohutnou(i když poněkud topornější) postavou sice vypadá na to, že zvládne ustát cokoli, ale v tomhle případě mu jeho bicepsy moc nepomůžou, protože vyzvat k posmrtnému tanečku někoho, kdo o to vůbec nestojí, znamená dvě jistoty, pořádně si nadělat do kalhot a nedožít se následujícího úplňku. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Lokácia stvárňujúca Parapsychologický inštitút bola pred natáčaním dlhé roky opustená, bez vody a elektriny. Aby sa tu dalo natáčať, štáb tu použil niekoľko veľkých generátorov. (beso74)
  • Strašidelný zámok, atrakcia od Disney a duchovia v ňom, boli hlavnou inšpiráciou filmu. (beso74)
  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)

Reklama

Reklama