Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Existuje hodně lepších duchařin, ale ještě víc těch mizerných. Díky tomu se s Gravedancers stává nadprůměrná hororová záležitost. Při některých scénách je větší chuť se smát a atmosféra pokulhává také dost. Jenže tady je obrovská výhoda tempo, poněvadž od začátku má špičkový rozjezd. Poslední dobou jsem si zvykl na čekání minimálně do poloviny, ale tady jsem vše dostal už v prvních minutách. Herecké výkony nepovažuji za nejhorší, ale že by herci zářili, se také nedá říct. Divák by neměl čekat zázraky a bude rozhodně mile překvapen... 6/10 = 60% ()

raimi 

všechny recenze uživatele

The Gravedancers jsem poprvý viděl v roce 2007 na Festivalu Fantazie v Chotěboři. A tak nějak se mně ale vůbec nelíbili. Nelíbil se mně ten tmavej, zrnitej vizuál a v tý době mně to přišlo moc trendy - moderní, dravej a efektní film. Leč léta běží, lidskej vkus se vyvíjí, a o The Gravedancers se pořád někde mluví a píše v pozitivním duchu. Což mě nahlodávalo víc a víc, až jsem si teda po sedmnácti letech lajzl opakovanou projekci. A dobře jsem udělal. Mendez byl v tý době na koni, a The Convent i The Gravedancers jsou boží béčka, kde jde cítit tvůrčí zápal i talent. Film má sympatický herecký obsazení, žádný hluchý místa a finále, kde se režisér fakt nezapře a dost se utrhne ze řetězu. Spokojenost. ()

Reklama

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení v nevlídném podzimním podvečeru. Duchařina Mikea Mendeze se pyšní zejména v první polovině slušnou atmosférou s několika skutečně mrazivými scénami a nabombenými lekačkami. Jak však děj pokračuje a přízraky odhalují své pravé tváře, vytratí se napětí krbovým komínem do luftu. Akční scény, ve kterých divákům skryté síly rubou filmové postavy, mají hodně kladný náboj, avšak když se duchové rematerializují, aby nešťastníkům nasekali pár ran na holou zakrvácenou sekyrou nebo jim podpálili papuče, je výsledný efekt spíše záporný. Samotné finále pak psal scénárista notně opojen silným chlastem. Na takové vylomeniny jednoduše nebyly finanční prostředky. Herci odpověděli na požadavky žánru obstojně, největší osobností je samozřejmě Tchéky Karyo, který se však objeví až v druhé polovině snímku, zatímco Purcellova odulá hlava prakticky nevypadne ze záběru. Poctivých 60%. /After Dark HorrorFest 2006/. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na hrob už se plivalo a tady se pro změnu na hrobě tančí. Nebožtíkům se to samozřejmě nelíbí a chtějí si to s tanečníky vyřídit i s úroky. První polovinu filmu táhne hutná atmosféra a čekání na zjevení zla v plné polní. Druhou půlku zabíjí nechtěně vtipný scény a na můj vkus přeplácanej až trapně fantasmagorickej konec. Jedno se filmu upřít ale určitě nedá. I přes poměrně stupidní námět film určitě nenudí. Slabší 3 hvězdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)
  • Spln Mesiaca bol do filmu dodatočne digitálne pridaný. (beso74)
  • Mužom rozprávajúcim sa s Kirou (Josie Maran), keď sa prebúdza, je scenárista filmu Brad Keene. (beso74)

Reklama

Reklama