Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Trash 

všechny recenze uživatele

Jako hororovou komedii tento snímek hodnotím dvěma hvězdami, jako dobrá duchařina by to dostalo hodnocení stejné. Pokud ale budu akceptovat, že může existovat také kategorie "někde mezi" dříve zmiňovanými, pak bych už hodnotil hvězdami čtyřmi...tak si potom vyberte :c) Holt když to visení duchů na špagátech bylo všude tak roztomile přiznané a všichni měli úsměv od ucha k uchu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že nejspíš půjde jen o další tuctovou nudnou duchařinu, kde největším ternem bude blikání světel, vrzání dveří, hraní na klavír a šepot – což je k vidění v každém tuctovém filmu. Tady se však tvůrci rozhodli hlavně ve druhé polovině zajít o něco dál a přestože nejde o nic světoborného, docela jsem se u tohoto filmu i bavil. Teror totiž začne nabírat na obrátkách, duchové jsou pěkně démonické bestie (dozvíme se i něco z jejich krvavé minulosti) a hlavně nejednají se svými obětmi v rukavičkách. Což taky příjemně ovlivnilo samotnou atmosféru, která ve druhé polovině skutečně začala nabírat na síle. Je však nutno podotknout, že ne všechny digitální efekty byli povedené, stejně jako rádoby „lekací scény“ a samotný závěr byl rovněž poněkud úsměvný. Co se hereckých výkonů týče, tak tady měli všichni značné reservy k tomu, aby se dali označit za velmi povedené. Dominic Purcell těžil hlavně ze své tehdejší popularity, přesto si nemyslím, že by byl nějak úchvatný herec a tak se svezl na vlně průměrnosti spolu s ostatními. 50% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Taký nejaký malý zázrak. Už som to spomínal niekoľkokrát ( pričom so to formuloval podobne, resp. rovnako ), ale niekedy ak nečakáte nič, dostanete veľa. Napriek niektorým logickým trápnostiam ( farebná fotka z roku 1956 ) a záveru až maniakálne utrhnutému z reťazí, je to seriózny a seriózne natočený horor, ktorý má vynikajúce ľakačky a temnú atmosféru ( spôsobenú síce len kamerovým filtrom, ale pôsobivým ). ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Dominic Purcell si nechal narásť vlasy a odbehol si v čase slávy Prison Breaku natočiť nenápadný horor Tanec s Mŕtvymi...vyhodil som drsný akcent, vyzerá s tými vlasmi ako ehm...a prizval si aj Tcheky Karya...a spolu z toho vznikol...dosť zaujímavý horor...koncept je jednoduchý a celkom fajn...exorcizmus je na inom leveli a Emily má krásnu tvár...oplatí sa určite vidieť v rámci duchárskych filmov značné oživenie ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý začátek a i myšlenka filmu se celkem povedla. Bohužel jakžtakž dobrá kvalita se držela asi jen do poloviny filmu a pak to nabralo kvalitativní pád na hranici totálního zoufalství. Posledních dvacet minut bylo jak z parodie na horrory duchařského rázu a na konci to už vypadalo jak v kresleném Scoobym a člověk se musel smát, když viděl jak se herci zuby nehty snaží vypadat vystrašeně...Dobrej rozjezd, průměrnej střed a katastrofální závěr - 2* ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)
  • Strašidelný zámok, atrakcia od Disney a duchovia v ňom, boli hlavnou inšpiráciou filmu. (beso74)
  • Postava Vincenta bola pôvodne písaná pre študenta, potom, ako úlohu získal Tchéky Karyo, ju prepísali. (beso74)

Reklama

Reklama