Reklama

Reklama

The Gravedancers

  • Slovensko Tanec s mŕtvymi
Trailer

Obsahy(1)

Po prepitej noci na počesť náhle zosnulého priateľa sú Ellison, Harris, a Kira prenasledovaní duchmi detského pyromana, vraha, ktorý zabíjal sekerou a násilníka. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Po VELMI nadějném úvodním dvouminutovém intru, které slibovalo svižnou jízdu áčkového ražení, se bohužel další průběh filmu změní v čekání, kdy už se konečně něco stane. Divák se dočká až v poslední půlhodině, ovšem provedení těch haunting scén je tak zoufale nezábavné, až hrůza (a strach s tím nemá co dělat). Největší problém je v tom, že Mendez ty poněkud špatně naladěné duchy ukazuje, čímž ovšem úplně zabíjí atmosféru, protože samotné jejich provedení zavání označením spíše z konce abecedy. Lepší by bylo nechat je neviditelné, to by si je každý představil po svém. Ale tím, že někoho oblečete do bílých šatů, trochu nacákáte červenou barvou, dáte mu bledý, vypleštěný výraz a pořádně velký předkus, dneska přece už nikomu strach nenaženete. Tohle je jedna z béčkových šaškáren, na kterou naštěstí velmi rychle zapomenete. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Není radno tančit na cizím hrobě. Může se pak totiž klidně stát, že dotyčné osoby stihne kletba, která probudí duchy zemřelých, kteří zrovna nepáchaly za života dobré skutky, a ti se následně začnou mstít. Nevinná rozlučka s mrtvým kamarádem se tak může změnit v peklo. Dost dobrý horor, který je originální, ačkoliv se to nezdá, má velmi sympatické herecké obsazení v čele s relativně neokoukaným Dominicem Purcellem a svůj kus si urval také výborný Tchéky Kario jako paranormální detektiv, ale zbytek také stál za to, nadmíru povedené efekty a fakt strašidelné duchy, je hodně napínavý, nepolevuje v tempu a má dlouhé finále. Střihač a režisér Mike Mendez mnoho pozoruhodného za svoji kariéru nenatočil, ale tohle je jedna velká hororová jízda, která šlape. Škoda jen, že nemá český dabing. Mé hodnocení: 100% ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

The Gravedancers jsem poprvý viděl v roce 2007 na Festivalu Fantazie v Chotěboři. A tak nějak se mně ale vůbec nelíbili. Nelíbil se mně ten tmavej, zrnitej vizuál a v tý době mně to přišlo moc trendy - moderní, dravej a efektní film. Leč léta běží, lidskej vkus se vyvíjí, a o The Gravedancers se pořád někde mluví a píše v pozitivním duchu. Což mě nahlodávalo víc a víc, až jsem si teda po sedmnácti letech lajzl opakovanou projekci. A dobře jsem udělal. Mendez byl v tý době na koni, a The Convent i The Gravedancers jsou boží béčka, kde jde cítit tvůrčí zápal i talent. Film má sympatický herecký obsazení, žádný hluchý místa a finále, kde se režisér fakt nezapře a dost se utrhne ze řetězu. Spokojenost. ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Vcelku zaujímavý horor sa z toho vykľul:-) Posledná scénka ako vystrihnutá z béčkových hororov točených v 80-tich rokoch. Najviac som sa pobavil na tom, keď do budovy vrazila Harrisova žena. Nezdalo sa Vám čudné, že pri cúvaní z budovy to trvalo nejako dlho? (Ako by tá budova mala 100m..) Nevadí 6/10 ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ježiš to zase byla píčovina jak svině. Ano je to nízkorozpočťák ale i ten jde snad udělat tak aby to byla aspoň trochu zábava a ne se hodinu a půl plácat ve sračkách s maximálně nesympatickejma hercema kde tomu korunu dává hlavně debilní manželka která je od začátku filmu připosraná JEŽIŠ JÁ SE BOJIM KLEPE SE NÁM VODOVOD, pak se rázem změní v drsoně POJĎ VEN A ROZBIJU TI DRŽKU TY KRÁVO aby se nakonec zase vrátila do její normální polohy UÁÁÁÁ HOLÝ ŠIIIIIIIIIIIIT HÉÉÉÉÉÉÉÉLP. Vepřová hlava z Útěku z vězení měla radši zůstat zavřená v base. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (9)

  • Spln Mesiaca bol do filmu dodatočne digitálne pridaný. (beso74)
  • Po prvej nie príliš vydarenej scéne s mačkou - poškriabala Clare Kramer (Allison Mitchell) - boli zvyšné scény s ňou vyškrtnuté. (beso74)
  • Postava Frances Culpepper (Megahn Perry) bola inšpirovaná Velmou zo seriálu Scooby-Doo (1976). (beso74)

Reklama

Reklama