Reklama

Reklama

Samatha cestuje se svými zhulenými přáteli na festival lásky, rock and rollový koncert v lesích. Cestou jsou napadeni místními burany, ale podaří se jim ujet. Netuší ovšem, že se v lese skrývá pomatený šílenec v masce Ronalda Reagana. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (86)

P1tr 

všechny recenze uživatele

David Arquette je tragéd. Namísto, aby se svým režisérským debutem snažil co nejvíce odprostit od béčkových, až céčkových sraček, kterých natočil spoustu, vyplodí Řezníka, který se s jeho hereckými položkami může směle měřit. Parta hipíků je velice nesympatická, tedy až na Jasona Mewese, jehož postava je také víceméně k ničemu, ovšem při pohledu na něj si vzpomenete na Jaye ze Smithovek a hned je líp. Jediným charakterem, který je použitelný a dokonce i sympatický je šerif Thomase Janea, který filmu jednoznačně kraluje. Za celý, velice průměrně natočený snímek jsem zaznamenal jen jeden režisérský nápad, který by z průměrnosti celku vybočoval. Nevím, co tímto dílem chtěl Arquette říci, nebo proč něco takového vůbec napsal, ovšem myslím, že tímto si svojí započatou režisérskou kariéru zároveň zakončil. Řezník není dobrý jako seriózní horor, jako komedie se také neuplatní a bohužel to není zas tak velká tragédie, abyste se mohli smát její hlouposti, Zkrátka nepoužitelné. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Skupinka šesti kamarádů si v karavanu plném omamných látek přijíždí užít víkend na hippie party. Maniak v masce Ronalda Reagana má však pořádně nabroušenou sekeru a párty si především užije on. Ale divák už si tolik neužívá a herec, a tentokrát i režisér David Arquette v podstatě ničím nepřekvapil a hororový žánr obohatil jen o průměrnou vyvražďovačku, které chybí výraznější režisérský rukopis, ale zato nepostrádá litry krve a brutalitu, která je ovšem natočena s nadhledem. Film se naštěstí totiž nebere příliš vážně. 50% ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

A tak som sa nato tešil. David Arquette je sympaták a po všetkých tých traileroch, posteroch a iných promo vecí som sa na jeho debut tešil. Až do poslednej chvíle som veril, že to nebude až také zlé ako sa hovorí, ale opak je skutočnosťou. The Tripper je zlý film. David by sa ako režisér asi neuživil a scenár je tiež na hovno. Nebyť pár hlášok čo povie Jason Mewes a nejaké to gore tak je to sračka asi ako Hostel. Opäť raz ďalší podpriemerný horor, ktorý chcel byť vtipný, ale zároveň chcel byť stále horror. Nepodarilo sa a The Tripper nie je ani poriadne vtipný a napriek tomu, že ide stále o horror je to bieda. Ešte by som dal Arquettemu jednu šancu, ale keď to skončí podobne s pánom bohom idem od vás. Jediný klad filmu pre mňa je, že sa mi páčil ten politický podtón. 30%=2*. ()

fcreading odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá sračka aká kedy vznikla. Hippiesáci tu behaju hore dole ako keby boli nadrogovaný drogami aj keď sú. David Arquette je tu asi len raz 2-krát, a to hneď v obchode, len neviem čo tu robí Thomas Jane, že sa tak dal na takúto sračku nahovorit to raz nepochopím. Horor to v žiadnom prípade není, komedia nefunguje, tie vtípky čo tu sú nie sú ani len smiešne, videl som aj lepšie horory viz. Midnight Meat Train. A ešte aký podnázov hlúpy: "Zabudnite na Jasona, kašlite na Freddieho." Určite na Freddieho a Jasona nikdy nezabudnem, milí tvorcovia tejto sračky. Vraždy tu sú akurát len jeden krát, a to hneď na začiatku keď ten týpek motorovou pilou zareže jednemu do krku. Ale ináč velký odpad.... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Banda zfetovaných hippes si jede užít na Free Love Festival (už jen za to by měli pochcípat tou nejbolestivější smrtí)... Ale to netuší, že je nečeká jen sex a drogy, ale i nasraný Ronald Reagan se sekerou... To je asi tak všechno, co jde k ději říct... Pak už to jede ve vyjetých sračkoidních kolejích... Děj je předvídatelný, režie nudná, bez nápadu a herci toho taky moc nezachrání... Co se mi líbilo, byl vysoký bodycount, sem tam nějaké to gore, že se ve filmu objevila motorová pila (The Saw is Family:-) a hlavně, když ke konci filmu začaly ty smradlavé fetky trhat nasraní psi... Jo, to jsem se hodně dobře bavil... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (4)

  • V Nemecku bežal tento film pod názvom President Evil. (beso74)
  • Americká zástava, ktorú možno vidieť v jednej zo scén, je "staršej verzii", je na nej totiž len 48 hviezd. Používala sa do 4.7.1959. (beso74)
  • LSD aneb kyselina lysergová byla poprvé syntetizována v roce 1938 Albertem Hofmannem ze švýcarské firmy Sandoz. Její ohromující účinky však objevil až 16.dubna 1943, když se mu omylem dostala do úst, což vedlo k prvnímu LSD tripu v historii, který u šokovaného Hofmanna začal při jeho cestě domů na kole, podle čehož se tomuto dni říká The Bicycle Day. (formelin)

Reklama

Reklama