Reklama

Reklama

Jean-Claude Van Damme se představuje v roli nečestného policajta Anthony Stowea, závislého na heroinu. S jeho povahou ho nikdo nemá příliš v lásce, včetně vlastní ženy. Jeho hlavním nepřítelem se stává Gabriel Callaghan - bývalý kolega, který se přidal k mafii. Při přestřelce je Anthony těžce zraněn a upadne do kómatu.Za několik měsíců se probere a je z něj jiný člověk. Rozhodne se dát staré věci do pořádku. Chce potrestat ty, kteří ho kvůli odhalení pravdy téměř zabili a osvobodit svoji unesenou ženu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (170)

italka63 

všechny recenze uživatele

On má vlastně Segrestor pravdu, film obsahuje spoustu klišé, typu polda na drogách, polda gauner, skoromrtvý polda, podváděný polda, uzdravený polda a finále, které nekončí podle šablony. Jenže, já viděla Van Damma hrát. Viděla jsem omláceného poldu v rauši, jeho kruhy pod očima, jeho kulhající nohy i bolest z přiznání nevěry jeho ženy.Jeho děsy, které odnášejí šlapky, jeho pokoru. Neviděla jsem dvojité kopy, úžasné chvaty a ohebnost. Jen toho chlapa, co mi přišlo, že ví - a on ví - o čem je v životě řeč.To není málo. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Peckovni kousek tohle dilko opravdu vypadalo na navrat JCVD ktery se pak sice nekonal ale tu roli utrahajzlackyho zfetovanyho policajta si dal naprosto mistrovsky asi nejlepsi film tak za 10 let ve kterym se objevil ja vim ze nekdo namitne ze se tu vubec nepere jenom se strili ale mne to nevadi tenhle ultradrsnej akcnak o nekompromisni pomste si rad zkouknu kdykoli znovu Vandamme mile prekvapil moc se mi to libilo ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Ano, ano a ještě jednou ano!!! Tak se mi začíná zdát, že se Van Damme pomalu ale jistě vrací jeho poslední dva zdařilé filmy ( Zástupce velitele a Elita armády) jsou toho důkazem, protože je to naprosto něco jiného než kraviny jako například Replicant nebo Teror ve vlaku. Until Death je silně nadprůměrný film!! Určitě lepší než Elita Armády a Zástupce velitele. Tento snímek má scénář, jenž má hlavu i patu, samozřejmně že nějaké díry se tam najdou. Nalezneme zde dobrou zápletku s celkem zajímavým rozuzlením. Nejde ani tak o typický akční film, kde by se Van Dammem jen pral ale jde o thriller s pár přestřelkama a hlavně jde o drama . Film je podkreslen celkem slušnou hudbou. A co Jean Claude Van Damme? Já toho chlapa prostě žeru!!! V tomto filmu podává výkon, který se na herce sluší a je to právě díky tomu, že jde o drama v němž ukázal právě že umí hrát a možná by se dalo říci, že je to jeho nejlepší výkon jaký doposud podal. Teď už by to jen chtělo, aby dostal nějakou nabídku na film, který by šel do kin, protože já mu přeji pořádný comeback!!! Naprosto právem zasloužené čtyři hvězdičky!!! ()

predators 

všechny recenze uživatele

No, popravdě jsem si Van Damma v žádném novém filmu nedovedl představit...a ejhle...sen se stal skutečností a starý dobrý Jeane je na scéně v novém kabátě a to doslovně. Jeho role mi sedla, dokonce i přeměna odpadlíka ve slušňáka nic nepokazila a ještě mu k tomu pěkně zahráli. Bohužel nám ale Claude zestárnul, tím pádem je vrcholem všeho bojového umění seběhnutí pár schodů:-)...takže si užijí hlavně fanoušci střelných zbraní. Jinak je to nad očekávání solidní B-éčko.60% ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Opravdu překvapení, J .C.V.Damm, tu vůbec nehraje špatně. Řekla bych, že je to zásluhou lepšího scénaře, který mu umožnil ukázat, že v něm taky něco je, že není jen prvoplánový bojovník v arénách. Hudba byla skvělá a děj filmu taky. Určitě je to i zásluhou režiséra Simona Fellowse. Filmy od J.C.V.D si kupuji ráda, už jen kvůli němu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Počas scény v bare, keď príde Anthonymu (Jean-Claude Van Damme) SMS od ženy, je jasne vidieť, že pri texte bliká kurzor, takže číta rozpísanú a nie prijatú správu. (Patrik200s)
  • Film měl původně režírovat Ringo Lam, kvůli neshodám s producenty odmítl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama