Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hlavným a zrejme jediným zámerom tohto filmu (hneď po vysokej ziskovosti) je pobaviť divákov. Preto je asi zbytočné baviť sa v kategóriách ako je hĺbka, prepracované charaktery alebo nebodaj umenie. To však neznamená, že zabávať a nepodliezať pritom príliš latku vkusu by bolo jednoduché. Viacerí zúčastnení na tomto filme by o tom vedeli rozprávať. Divé svine sú pohodový, oddychový film, ktorý síce postráda hĺbku a zaujímavejší príbeh, ale svoj účel splní, nenudí a čas strávený pri ňom nie je úplne márny. A vzhľadom k súčasnej ponuke filmov to nie je najhoršia voľba. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Na rovinu - Divočáci jsou k uzoufání průhlednou vykalkulovanou mainstreamovou záležitostí pro nenáročné publikum. Vyznačují se ale dvěma plusy. Jednak přítomností několika mužských hvězd, byť odkvétajících, a jednak romantikou silných motorek a nekonečných silnic. Kdo by nechtěl brázdit americký venkov na takové mašině? Prakticky každý - až na mě. S vypětím všech sil jsem se v dětství udržel na tříkolce a v současné době mám problém udržet rovnováhu v autě. Ty hlučné, ďábelsky rychlé stroje na mě nedělají nejmenší dojem, a tak se můžu zaměřit na filmovou podstatu, která je, znovu řečeno, nevalná. Celkový dojem: 25 %. Tahle komediální produkce , kdy jsem stále dva kroky před scénáristou, mě jednoduše nudí a míjí. ()

Reklama

Lima 

všechny recenze uživatele

Motorkářský způsob života mi říká velký kulový, ale kurňa, musí to být velká pohoda, vrazit si do uší AC/DC, sednout na harleye a vyrazit po Route 66. Proto ze začátku měli „divočáci“ mé sympatie (v případě pseudokomika Martina Lawrence však se skřípěním zubů) a asi tak půlku stopáže mi to vydrželo, pak se ale celá story překlopila do klišovité komické frašky, kterou jsme už viděli asi stokrát. Pokračování s těmi sympaťáky bych se nebránil, ale pouze s mnohem lepším scenářem. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Každý raz za čas potrebuje vypnúť, preto stotožniť sa s hlavnými hrdinami nebol problém. Je to v prvom rade komédia a užijete si ju podľa toho, ako vám sadne použitý humor. Pár krát som smiechom vybuchol a niekoľkokrát zasmial či pousmial. Príbeh uveriteľný a pozerateľný, obsadenie až príliš dobré, no nič prevratného z toho nakoniec nevzišlo. Jedna z mnohých nenáročných komédií, kde sa pár scén naozaj podarilo, mnohé naopak nie, humor vám chvíľu sedí a o chvíľu na to sa vám zdá trošku trápny. Magor William H. Maci bol asi najvtipnejší. A bol to on, kvôli ktorému som zvažoval aj vyššie hodnotenie. Nakoniec predsa len 60%. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)
  • Když Blade (Peter Fonda) říká Divočákům, aby zahodili hodinky, odkazuje tak na svůj film Bezstarostná jízda z roku 1969, kde jeho postava na začátku filmu zahodí hodinky a vydá se na cestu. (CliffLee)
  • Během zahajovacího víkendu se v Severní Americe Divočáci umístili na 1. místě žebříčku s výdělkem 39,7 milionu amerických dolarů. Celkem tam utržili přes 168,3 milionu, celosvětově pak v souhrnu 253,6 mil. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama