Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Divočáci se podobně jako Dobrodruzi z velkoměsta ocitli ve slepé uličce středního věku a vydávají se "s větrem ve vlasech" za přeludem - mládím a svobodou. Nablýskané motorky a kožený ohoz se brzy jeví jako jediné fešácké a není to jen prostata a prázdná nádrž, co volá po satisfakci. Mně byla tahle "born to be wild" jízda moc příjemná, aby taky ne - netlačilo mě sedlo, neměla jsem jazyk na vestě a nešlapal mi na přezky gang rozběsněných "origoš matroš" motorkářů, smála jsem se od plic, se songy si podupávala a nad Peterem Fondou užasla. Na 4* nemusim čekat, až mi narostou fousy a pupek a dávám je už teď. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Parta uťápnutých američanů středního věku,sedne na motorky a vydá se na životní jízdu a já se mám asi smát.Nevim pro koho se tyhle filmy točí.Dětem to nic neřekne,puberťákům už vůbec ne a každýmu dospělýmu chlapovi to musí přijít infantilní a lehce nablblé.Přebarvená komedie,která není ani vtipná,ani trapná,jen neslaná a nemastná.Dokonce i Travolta mě nebavil a to ho mám fakt rád.Zasmál sem se asi 3x jinak se jen nudil.Potěší solidní role Raye Liotty,jinak z hlavní čtveřice mě z těch vyčichlej herců pobavil jen trošku Allen a ta jejich bitka na závěr.Zbytečně americké a vcelku o ničem. ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemně strávený čas s partičkou chlápků ve středním věku, kteří chtějí utéct od svého stereotypního života. Tahle komedie má zvláštní kouzlo a její humor, ačkoli to není nějaká smršť superoriginálních a třeskutě úderných vtipů, prostě baví. Sympatické je, že si Divočáci a nic nehrají a prostě jim to dobře šlape. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

První polovina slušná, ve druhé už to skřípe jak v dialozích, tak v dramatické zápletce, jejíž závěr nelze brát vážně (přijede Fonda, pokárá Liottu a ten suše konstatuje: "Tak jo, máš pravdu" a odjede... WTF???). Nároky na letní oddychovku Wild Hogs splnili, jen bych příště prosil více Macyho a méně Travolty. P.S. Strašlivé ochotničení zdejších komparsistů je vážně jak pěst na oko. 60% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Chci ohodnotit tenhle film a koukám, že už tady moje hodnocení má. Což znamená že už jsem ho viděl ale absolutně jsem si z něho nic nepamatoval. Což krásně vykresluje to co si o filmu myslím. Není to tak špatný, dokonce se najde i pár povedenejch a vtipnejch scén, ale není tu nic zapamatovatelnýho. Nic co by utkvělo v paměti. Za pár let tenhle snímek prostě vyšumí z paměti. A proto jdu z hodnocením o jednu hvězdu níž. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • V původním scénáři se počítalo s logem známého motocyklového gangu Pekelní Andělé. To bylo posléze změněno na Del Fuegos, poté, co onen známý klub Disneyho zažaloval. (CliffLee)
  • Ve filmu si také střihli krátké camea Paul Teutul Sr. a Paul Teutul Jr., známí výrobci chopperů, kteří se proslavili na kanálu Discovery s pořadem Americký chopper (od r. 2003), v němž sledujeme výroby motorek jejich firmou Orange County Choppers. (CliffLee)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama