Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zubař Doug, nešika Dudley, podpantoflák Bobby a právník Woody, který přišel o veškeré peníze, prožívají krizi středního věku. Jsou obklopeni ženami, které je nechápou nebo rovnou opouštějí, dětmi, které je nerespektují, a pracemi, které je neuspokojují. Tito čtyři muži nacházejí jediný oddech v pravidelné jízdě na motorkách do místního baru a zpět. Woody ale nutně potřebuje změnu a navrhne, že by si mohli opepřit svůj nudný život na předměstí a vydat se na motorkářský výlet napříč Amerikou. Ani jeden z nich nemá tušení, že se během cesty za svobodou a volností setkají se skutečným motorkářským gangem Del Fuegos a že dojde k odhalení překvapivých tajemství ve vlastních řadách. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (491)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brad Copeland .. Skvěle jsem se v kinosále pobavil, proč to nepřiznat. Divočáci mi šli prostě do noty. Samozřejmě, že film nemá nějaké vyšší ambice, než být středoproudou komedií. Pár vtípku je prvoplánových, také šablona o krizi středního věku a odpoutání se od zaběhlých stereotypů je obvyklá, ale tempo dávkování humorných scén či dialogů má správnou kadenci a tak je celý počátek vyjížďky včetně jízdy samotné až k motorkářskému baru uprostřed pouště velice zábavný. Tam přichází otřepaná zápletka o střetu dobrých a zlých, dosavadní náboj lehce opadá, ale nic markantního se neděje, tyto konflikty jsou prostě nut(d)né a tento nepatřil k nejhorším, páč Liotta a spol. se snaží. Co tuto podívanou zaručeně táhne je herecké obsazení - výtečná sestava kamarádů Tim Allen (zaručeně nejlepší), John Travolta, Martin Lawrence a William H. Macy je přímo ideální volbou, která spolu skvěle funguje. Prostě nečekejte nijak originální nebo geniální zábavu, ale solidní bezstarostná jízda tatíků na hranici zaběhlého klišé to rozhodně je.. 75%. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Prijemné prekvapenie!Wild Hogs je komédia,ktorá pobaví bez ohľadu na vek.Ide o priemerný snímok,ktorý na chvíľu odpúta pozornosť od každodenných starosti.Komická štvorica sa vydáva na"výlet"naprieč USA!Neviem,kto vyberal týchto hercov,ale bola to skvelá voľba!Takže veľmi nepremýšľať,sadnúť a pozerať..!100min ubehne ako voda. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Prakticky stejná pointa jako starší (a podle mě mnohem lepší) snímek Dobrodruzi z velkoměsta. I přes hvězdné obsazení šíleně nudný, klišovitý a nijak nezajímavý film. Styl humoru není úplně nejhorší, ovšem je ho velmi málo. Ze čtveřice ústředních výtečníků je sympatický snad jen nešikovný smolař William H. Macy, jinak Travolta se mi na podobné role moc nehodí a Tim Allen s Martinem Lawrencem se mi nikdy nelíbili. Nebýt přijatelné stopáže a několika úsměvných sekvencí, nebál bych se to vyhodit do odpadu. ()

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Divočáci sú mi fest sympatický svojim námetom..Partička starých kámošov si ide užívať slobodu na motorkách na "ceste nikam"-super! Všetko sympaťáci, najmä Macy hviezdil... Tých pozitív je viac- Peter Fonda oprášil spomienku na parádnu Bezstarostnú Jazdu, gagy častokrát účinne zafungujú, ceké je to oddychovka, bla bla...Ako vec, ktorú nemôžem prekusnúť je to, že niekedy je to nehorázne "so american" a nad mieru mojej tolerancie aj infantilné...škoda. ()

themic 

všechny recenze uživatele

Příjemná odpočinková komedie, která vcelku pobaví a potěší.:) Dobrý námět a příběh, z kterého se v žádné minutě filmu neujíždí. Příběh už je sice několikrát ohraný, takže je to krapet klišé, ale tak dá se to přehlédnout. Myslím si, že obsazení je dobré. Obsadit stárnoucí filmové "star" byl dobrý tah a určitě se díky tomuto obsazení film dostal o úroveň výše. John Travolta vypadal asi nejvíc jako drsný motorkář ze všech těch ostatních pamotkářů. Potěšila mě tam i přítomnost Raye Liotty, který zahrál skvěle pošahanýho motorkáře.:) No, do kina bych na to asi nešel, tohle se hodí akorát do televize nebo DVD. Pobavilo, potěšilo, neurazilo, takže hodnotím 4* - 75% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (15)

  • Když Jack (Ray Liotta) poprvé čelí Divočákům v motorkářském baru, tak pije světlé pivo Michelob Ultra. (CliffLee)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 60 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Po Divočácích přijdou Staří psi

Po Divočácích přijdou Staří psi

26.06.2007

Souvislost mezi komediemi Wild Hogs a Old Dogs je evidentní. Opět je tu studio Walt Disney Pictures, vrací se režisér Walt Becker i hlavní hvězda (ačkoli s nynější hvězdností Johna Travolty to není… (více)

Reklama

Reklama