Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

ladko 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá ma síce prvú polovicu pomerne bavila, ale potom sa to akosi zvrtlo a neustály plač a Diane Keaton mi liezli na nervy. Naopak Mandy Moore mám rád už od A walk to remember, takže ona ma potešila. Takisto ako predstaviteľky jej dvoch sestier. Inak niektoré momenty boli fajn(Millyn smiech, pacient u Maggie a keďže nie som slepý tak aj prezliekanie štyroch hlavných predstaviteliek pred masážou...) a niektoré skôr trápne(neustále klikanie na adult web stránky v podaní Daphne, malý Lionel...). ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton většinou nezklame a nezklamala mě ani tady:-) Je to film, na kterej se podíváte a přemýšlíte max. nad tím, jak by bylo dobrý, aby si Mandy Moore vybrala radši Gabriela Machta jak T. Everett Scotta:-) A proto mě tahle romanťárna bavila:-) Nic náročnýho, mělo to pobavit, což mě teda určitě pobavilo a proto 4 hvězdy:-) ()

Reklama

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem u "romantické komedie" takhle netrpěl a snad poprvé se mi stalo, že bych nějakou nedokoukal a to snesu opravdu hodně. Tady už se to ale po hodině příšerného ječení a skřehotání Diane Keaton nedalo vydržet. Co mě má sakra zaujmout na příběhu dívky, která spí zároveň se 2 chlapama, dělá ze sebe největší chudinku a ještě do toho ječí její totálně nesympatická matka, kterou bych nejraději umlátil lopatou? Co je na tom proboha romantického nebo vtipného? Nesympatické postavy, režie ani katastrofální scénář to bohužel nebudou. To je totiž hodně k pláči. Nebo prostě nejsem vhodný divák pro tuto, slušně řečeno, hodně nenáročnou podívanou pro....pro koho sakra? ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Film plný žen, které jako rodina řeší své problémy. Mírně neurotická matka, která zařizuje život všem okolo, ale na sebe se nezaměří, jelikož už si myslí, že je to zbytečné. Mít takovouhle matku, tak bych ji buď - nepustila do svého bytu, ať by se dělo, co by se dělo, nebo bych ji poslala na ten útes, jak o něm v jednu chvíli mluvila a ještě bych jí zamávala. Romantika, všude, kam se člověk podívá. Já se hlavně ale dívala na hodinky, kdy už to skončí... ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Když pomineme fakt, že je ženská část osazenstva neskutečně užvaněná, hysterická a ano ve většině případů i dost hloupá (nebo se přinejmenším neskutečně stupidně chová), jednoduchou romantickou linku, která nijak nevybočí z řady (a to je přesně to, co u většiny romantických filmů tolik nesnáším), předvídatelnost (opět známý jev u romantických filmů) a přimhouříme oči i nad potrhlými gagy, které ne vždy fungují, tak se u Vdáš se a basta! dá poměrně odreagovat, jen nesmíte mnoho očekávat. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama