Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daphne Wilderová je matkou, jejíž láska nezná hranic. Vychovala tři fantastické dcery – nemotornou, roztomilou Milly, poklidnou psycholožku Maggie a sexy, neuctivou Mae – tak, aby z nich byly ženy, které touží mít každá matka. Jediný problém je… že ony toho mají plné zuby. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Někdy má člověk, který převážně kouká na filmové klasiky, prostě náladu pustit si něco ujetého, nenáročného, i když tuší, že se mu to moc líbit nebude, ale chce si jen odpočinout a třeba nemá v neděli večer co lepšího na práci. A to byl i případ mě a filmu Vdáš se, a basta! Nalákala mě má oblíbená Diane Keaton, leč musím říct, že mi její role potrhlé matky, která ječí a máchá rukama, k srdci nepřirostla, bohužel, Allenovy role jsou dávno fuč a Diane je dneska trochu za zenitem. Lauren Graham - od té jsem čekala větší vítr, zvláště když excelovala v Gilmorkách. Příběh to byl tradiční - trošičku sprostější na romantickou komedii (otevřené debaty o sexu apod.), ne že by mi to vadilo, jen to bylo nezvyklé, ale jinak byl vývoj děje předvídatelný a stejně klišovitý jako u většiny podobných filmů. Humoru tam moc nebylo, spíše se to vleklo, film mě nenudil, ale absolutně nenadchl, což jsem čekala. Jsou mnohem lepší filmy na podobné vlně, takže tento snímek znovu zhlédnu jen těžko. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Nemůžu uvěřit, že ji našel přes internet !! Je to takové divné.. Jako kdyby napsal své číslo na veřejných záchodcích.." Lehmann divoce hazarduje se svou pověstí šikovného tvůrce, podobně jako Diane Keaton, která ukazuje, jak se lze potichu proměnit z Annie Hall až na Noční můru z Romantic Street.. Zajímalo by mě zda si Diane uvědomuje, jak je její další šílená matka vlastně otravnou a odpudivou karikaturou.. Lehmannovo cvičení s žánrovými klišé jakékoli životní pravdy či sebereflexe zbavené.. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o starostlivé mamince, která vezme milostný život své nejmladší dcery pevně do svých rukou. Některé momenty mě dojímaly, protože všechny maminky jsou starostlivé, ale některé přestarostlivé. Diane Keaton je naprosto věrohodná, Mandy Moore působí roztomile, Piper Perabo hraje vyloženě druhé housle. ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Diane Keaton jako "ztřeštěná matka" naplňuje svou roli maximálně, ale vidět ji jak si pouští porno, hlasitě si užívá orgasmus a chodí v těsných legínách, to je prostě něco, co nikdo by neměl chtít vidět (a to mam Diane rád). Celý scénář je občas až příliš ujetý (ale přitom málo vtipný) a vlastně poměrně dost málo romantický. Mandy Moore je ale opravdu moc sympatická a pěkná slečna a vlastně na ní ten film stojí a jediný dobrý moment, který tak nějak vyčnívá nad ostatním je právě její.. V porovnání s filmy od Nancy Meyers je tenhle film průšvih a omyl. ()

Kuny27 

všechny recenze uživatele

když jsem viděl upoutávku v Tv, řekl jsem si, že tento film by mě mohl pobavit, nicméňě, po prvních chvílích jsem si řekl že je to blbost, u které se zasměju pouze občas. Co se týče romatiky, tak možná nejromantičtější (zároveň asi nejvtipnější) část byla, když se ke konci začínají líbat důchodci v kuchyni u vyučování vaření, tato scéna mě odboourala, byl jsem znechucen, ale strašně jsem se tomu musel smát.Diane Keaton mě velmi velmi zklamala, taková "vopruz bába", to není možný. Co se týče Mandy Moore, mile mě překvapila, a její děj se mi celkem líbil, ale pořád by to chtělo natočit něco lepšího. Ta holka má na víc!!! Film ode mě dostává 3* z milosti, a také z důvodu, že jsem viděl i horší romaňtáky. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Jména dcer Maggie (Lauren Graham), Milly (Mandy Moore) a Mae (Piper Perabo) pochází z básně, která začíná rýmem: "Maggie and Milly and Molly and May went to the beach to play one day" (Maggie a Milly a Molly a May si jednoho dne šly hrát na pláž). (HappySmile)
  • Ve scéně na pohovce, kde se Daphne Wilder (Diane Keaton) a Joe (Stephen Collins) líbají, si Daphne rozváže suk na šále a políbí Joa. Když ale vstane z pohovky, suk na její šále je stále zavázaný. (ČSFD)

Reklama

Reklama