Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

foundation 

všechny recenze uživatele

Velice primitivna kravovinka s jednym velkym odporne pocitacovym krokodilom, kopou nezmyselnych a nudnych scen, bez napadu, atmosfery, napatia, skratka nicoho co by v podobnom filme mohlo byt aspon trochu zaujimave. Ta jedna hviezda je za snahu okorenit to cele aj nejakym vonkajsim dejom ktory to ale nakoniec nijako nezachranil. Velka slabota. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

[OBSAHUJE SPOILERY] Oh mighty Cthulhu, ty to vidíš. Primeval by s přehledem mohl sloužit jako učebnice klišé. Už družina ve složení idealistická reportérka s jistým hrudním potenciálem, plešatý svalnatý, asi se to mu říká mužný? drsňák, vyhulený černý hláškař, pragmatický lovec a vyklepaný vědátor slibuje mnohé a to je jen začátek. V rozpálené buši tito potkávají další šílené charaktery - negřík, který by moc chtěl do USA, šaman "co věta, to prastará pralesní pramoudrost", šéf místní guerrilly a v neposlední řadě hlavní hrdina, roztomilý desetimetrový krokodýlek-sprinter a neštěstí, pardon, film, je na světě. Postavy se dostanou do snad VŠECH situačních klišé, na jaká si člověk vzpomene a možná vymýšlí i některá zbrusu nová. Namátkou - reportérka se převléká do spodního prádla, reportérka zachraňuje tonoucího malého psa, v domorodé vesnici je domorodá tancovačka, mezi reportérkou a drsňákem se rodí něžný cit, šaman věští zánik kmene i země, šéf guerrilly zabíjí šamana, reportéři to natočí, záporáci je chtějí zabít, krokodýl pobíhá po souši rychlostí 100 km/hod a chce je zabít, lovec chce zabít krokodýla, protože mu zabil ženu, vědec nechce, aby byl krokodýl zabit, protože je poslední svého druhu, krokodýl zabíjí lovce, vědce, černého hláškaře i ZLOšéfa oblasti, drsňák, reportérka, pes i výše zmíněný po Americe toužící negřík unikají a šťastně se sejdou v letadle do Spojených států zaslíbených. Škoda jen, že Gustav nedoběhl sežrat letadlo. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

S bratrem,v noci na noťasu upřostřed dovolené v jižních čechách.....Neutuchající výtlemy nad logickými dírami ve scénáři,idiotským chováním postav a obřího zeleného monstra,jenž mísí chování lehce retardovaného aligátora,hada,lva a běžeckým talentem Usiana Bolta :-D Sem tam náznak atmosféry,občas fajn brutalitka(poprava potěšila :-D ) klasické lklišé v podobě hláškujícího negra(opravdu dobré hlášky ) a pozadí občaské války v Africe,co se týče stránky ( největší,nejzlejší,nejhladovější,nejrychlejší a technicky průměrně vytvořený krokodýl ) už to byla bída.Takový mix dvou žánrů,který vlastně nevěděl co říct,tak neřekl nic :-) Potěšil Purcell,který by si měl urychleně hledat lepší práci ;-) a jméno krokouše... Gustík :-D borec :-) 45%. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Po Krvavé laguně a po jejím návratu do ní, jsem se pustil do třetího krokodýlího dobrodružství. Zajímavé je, že jsou všechny z roku 2007. Ovšem tenhle příběh měl skutečně zůstat nevyprávěný. Jižní Afrika, neznámý a nesympatičtí herci a deseti metrový Gustav. Ano, ten obří krokodýl má dokonce jméno. (Ještě, že se nejmenuje Albert). Mě tenhle film přišel absolutně nekoukatelný. Výprava a vizualizace strašná. Příběh se více zaobírá nějakými diktátory než samotným krokodýlem a lovení tohoto vodního miláčka taky nefunguje. Není tu strach, napětí. Proboha v tomhle filmu chybí nejen smysluplné dialogy, ale i smysluplný scénář! Sice to není vyloženě k smíchu, ale já se nudil od začátku do konce. Ani kamera přírody není hezká. Na tomhle filmu není pozitivního vůbec nic. (12 %) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Jako opravdu povedenější B-čko a méně povedený "brácha" Anakondy s JLo.... Za mě teda. Solidní obsazení. Fajné africké záběry i mi seděla hudba. Nejde úplně o animal-horor, ale dost se to blíží. Velké mínus je navlečení příběhu na skutečné události a naprosté nevyužití potenciálu. Naopak se z toho udělá americká blbárna... to mě asi mrzelo nejvíc. No a uřvaný krokodýl je kapitola sama pro sebe... jinak ty efekty nebyly tak zlé ... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)

Reklama

Reklama