Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Slabší kousek do rodiny zvířecích hororů. Do klasické zápletky, kdy se parta amatérů snaží ulovit obrovského krokodýla (mimochodem je velice trapně počítačový), se nám snaží tvůrci vyprávět o místním diktátorovi. První polovina se docela dá přežít, ale pak se to celé rozsype a atmosféra je v tahu. 35% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Primeval patrí k tomu najlepšiemu, čo o krokodíloch na filmovom plátne vzniklo. Pravdaže veľkú konkurenciu film nemá. Vačšina podobných filmov je totiž absolútne blbá a nepozerateľná. V roku 2007 vznikol aj Rogue, ktorý je rozumnejší, uveriteľnejší a aj vo všetkom ostatnom kvalitnejší ako jeho kolega a je to absolútna špička hororov o týchto veľkých zubatých plazoch. Primeval má pekný vizuál a spád. Má však aj prekombinovaný dej a občas naozaj divné nápady (krokodíl šprintujúci ako gepard, síce tieto plazy behať rýchlo naozaj dokážu, ale len na krátku vzdialenosť a len malé jedince, nie 10 metrový ťažkopádny obor) ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Předně, posadit klasický eko horror do prostředí africké genocidy mi přišlo jako dobrý nápad. Byl jsem ale také překvapen slušnou úrovní triků (scéna, kdy krokouš poskakuje po sluncem zalité zlatavé trávě za Orlando Jonesem, mne doslova nadchla) a protože jsem v tomto směru původně čekal něco ve stylu PYTHON (a dalších podobných zhůvěřilostí), nemám, i přes některé slabší složky, problém hodnotit snímek celkově pozitivně a nadprůměrně. Pokud se rozhodnete dát tomuto filmečku šanci a pokud se nebudete zaobírat zjevnými nelogičnostmi (ty jsou navíc pro tento žánr skoro signifikantní), myslím, že pobavit vás dokáže bez problémů... I když by se to zdálo jako holý nesmysl, vychází příběh (velmi volně, samozřejmě) ze skutečnosti - o nadprůměrně velkém krokodýlovi, familiérně přezdívanému Gustav, byl natočen i seriózní dokument. II Scénář: John D. Brancato, Michael Ferris. Hudba: John Frizzell. 70% ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Schnappi. Nemohu neocenit hvězdičkou navíc ten nápad dvojího nebezpečenství, s kterým tento film přichází. Když už své žití neskončíte na zubech desetimetrového krokodýla, existuje tu stále to riziko, že vás dostane zbloudilá kulka z další hloupé války. Tomu vědomí, že člověk je drcen z obou stran, že je mu vymezeno pohybovat se mezi mlýnskými kameny, k zájmům každého jednoho z nás lhostejnou Přírodou a destruující Civilizací, tomu teprve říkám horor. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

S bratrem,v noci na noťasu upřostřed dovolené v jižních čechách.....Neutuchající výtlemy nad logickými dírami ve scénáři,idiotským chováním postav a obřího zeleného monstra,jenž mísí chování lehce retardovaného aligátora,hada,lva a běžeckým talentem Usiana Bolta :-D Sem tam náznak atmosféry,občas fajn brutalitka(poprava potěšila :-D ) klasické lklišé v podobě hláškujícího negra(opravdu dobré hlášky ) a pozadí občaské války v Africe,co se týče stránky ( největší,nejzlejší,nejhladovější,nejrychlejší a technicky průměrně vytvořený krokodýl ) už to byla bída.Takový mix dvou žánrů,který vlastně nevěděl co říct,tak neřekl nic :-) Potěšil Purcell,který by si měl urychleně hledat lepší práci ;-) a jméno krokouše... Gustík :-D borec :-) 45%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)
  • Krokodýl z úvodu skutečně existoval a měl na kontě několik desítek zabitých lidí. Ani 7 let od premiéry filmu nebyl chycen. (Chrustyn)

Reklama

Reklama