Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (134)

Kadas97 

všechny recenze uživatele

Neodsudzujem filmy, kde sa nachádzajú trošku väčšie plazy, či už hady alebo krokodíly. Pri zapnutí tohoto filmu som sa bál jediného, že to bude found footage, kedže to malo byť o reportéroch v afrike, ale chvalabohu nebolo. Film v sebe pekne kríži dobrodružno hororovú časť a politickú časť. Krvou sa tu moc nešetrí a nie je problém, aby krokodíl zožral decko. Dosť mi vadil kameraman a jeho akože vtipné hlášky. Inak je film po technickej stránke perfektne urobený a preto 8 z 10 ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Nehrát tam Purcell a Prochnow ani o to okem nezavadím. Mix thrilleru v násilím zmítaném Burundi kvůli politickým rozporům a do toho velký krokodýlek. Jak ho mohli pojmenovat Gustav, to fakt nechápu. To se vůbec nehodí jako jméno pro afrického zabijáka. Inu, na zabití času ok. - asi by bylo ale lepší udělat jen jednu rovinu děje - tedy ukázat nebetyčnou surovost "revolucionářů" a snahu o uniknutí reportérů z jejich hledáčku nebo nechat krokodýla kosit jednoho vesničana za druhym a udělat na něj pořádnou honbu za trofejí. Dohromady to moc nefunguje. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

To mělo být co? Horor o krokodýlu v Africe a nebo o drama o konfliktech mezi Afričany? Koho sakra napadlo thle slátat dohromady? Celý film mě spíš hodně štval. Tohle nemělo atmosféru , ale spíš smutný obraz o tom jak krutě žijí lidé na "černém" kontinentě. K tomu jakýsi obří ferda co skoro neí vidět a je tam jen jako kulisa. Ten běh krokodýla za černochem po louce mělo být co? Parodie? Hodně nepovedený film. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Prvú polhodinu sa o krvilačnom Gustavovi len kecia, spomínajú sa jeho vraždiace orgie, ale nie a nie sa dočkať pohľadu na tohto krokodílieho krásavca a tak som ho už v myšlienkach videl ako umelú, gumenú vrtiacu sa figurínu, ktorá mi mala nahnať strach. Potom však prišla ozajstná beštia, ktorú sa tvorcovia vôbec nemuseli hanbiť ukázať, pretože Gustav bol naozaj dosť dobre trikovo spracovaný a R-ková prístupnosť bola dosť badateľná. Škoda, že toto je jedno z mála pozitív, ktoré film má. Kto bol gumení, boli herci, béčkový scenár nemal čím prekvapiť, bol som však rád, že som našiel len minimum nelogických situácií. 50%. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

První z ´07 trojice krokodýlích hororů a taky nejslabší. Primeval má sice na své straně ambicióznější prvky, než australští kolegové (Black Water, Rogue), všechny ale bolestně selhávají. Od sprintujícího 11 metrového krokodýla, který by svým chováním směle konkuroval všem potvorám z Jurského parku přes vojenské drama až po směšné charaktery. Viděl jsem dokument o Gustavovi a s jistotou mohu říct, že jediné z čeho tento film vychází ze skutečné události, byla ta klec. Kdyby Australané nenatočili výše zmíněné filmy, mohl by být Primeval jednooký král svého žánru, takhle je spíše odsouzen bez zájmu shnít ve své řece. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)
  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)

Reklama

Reklama