Reklama

Reklama

Po stopách zabijáka

  • USA Primeval (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinářů se vydá do Jižní Afriky po stopách desetimetrového krokodýla, který ohrožuje místní obyvatele. Na jednom břehu řeky je čeká lidožravý krokodýl, na druhém znepřátelené kmeny v ničivé občanské válce zuřící v džungli... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Předně, posadit klasický eko horror do prostředí africké genocidy mi přišlo jako dobrý nápad. Byl jsem ale také překvapen slušnou úrovní triků (scéna, kdy krokouš poskakuje po sluncem zalité zlatavé trávě za Orlando Jonesem, mne doslova nadchla) a protože jsem v tomto směru původně čekal něco ve stylu PYTHON (a dalších podobných zhůvěřilostí), nemám, i přes některé slabší složky, problém hodnotit snímek celkově pozitivně a nadprůměrně. Pokud se rozhodnete dát tomuto filmečku šanci a pokud se nebudete zaobírat zjevnými nelogičnostmi (ty jsou navíc pro tento žánr skoro signifikantní), myslím, že pobavit vás dokáže bez problémů... I když by se to zdálo jako holý nesmysl, vychází příběh (velmi volně, samozřejmě) ze skutečnosti - o nadprůměrně velkém krokodýlovi, familiérně přezdívanému Gustav, byl natočen i seriózní dokument. II Scénář: John D. Brancato, Michael Ferris. Hudba: John Frizzell. 70% ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Nechápu to nízké hodnocení, skvělá kamera/stříh, dobrý příběh, herecké výkony sou taky dobré a máto atmosféru. Peníze dou taky vidět možná někdo neumí ocenit filmy, ve kterých se dějí špatné věci v příběhu a všichni v tom vidí hned béčkové vody neuvědomují si, že je to účel tvůrce dostat film na vyšší úroveň. Co více napsat, dobrodružný „horor“ na který se příjemně kouká a někteří uživatelé csfd. Nahání jen body a hodnocení a nehledí na kvalitu svých činu. Prostě tací p…. Opravdu tento filmy není tak strašný jak se tu hodnotí. Nekritizuju komentáře/ kritizuju neuvážené hodnocení. Poměr komentáře/hodnocení je docela neúměrný. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pokud by se jednalo čistě o honbu za krokoušem, tak bych tu jednu * ještě přihodil, ale v tomto případě občanská válka coby vedlejší dějová linie u mě nefunguje. Design krokodýla je k smíchu a díky svým nadpřirozeným schopnostem není jen unikátem mezi plazy, ale nezranitelnou vraždící mašinou, která hravě předběhne i Usaina Bolta. Z přírodovědného hlediska kokotina, ovšem jako zábavný snímek film místy překvapivě funguje. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

"AFRIKA KÁMO. TADY TO VŠECHNO ZAČALO" ....A pro některé z našich hrdinů to zde i skončí. Osobně jsem čekal, že když "Drákula co utekl z vězení" Purcell pojede s Orlandem "Evolucí" Jonesem honit krokodýla, tak to bude zábava, A taky, že byla. Krokodýl je fakt pěkně udělanej a opravdu obrovskej plus fakt, že je to inspirováno skutečností a dodnes ho nechytili také na klidu nepřidá. Osobně jsem takhle hezky udělaného krokodýla viděl snad jen ve filmu JEZERO a to už je nějakej ten pátek. Film je hodně napínavej a scéna kdy Orlando běží doslova a do písmene o život s gigantickým monstrem za zády je pro mě osobně EPICKÁ. Opravdu úžasně natočená, ve svém žánru pro mě naprosto bezkonkurenční a já si jí musel pouštět stále dokola...Uteče? Neuteče? I v tom Vás rejža nechá docela solidně napnout a já tleskám. Bylo by to za čtyři, ale díky tomuto pro mě skvostu dávám plnou palbu. PS : Po shlédnutí tohoto filmu až příště s někým budete mluvit a on Vám zničeho nic nabídne TIC TAC...tak asi chytíte depku :-) ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

S bratrem,v noci na noťasu upřostřed dovolené v jižních čechách.....Neutuchající výtlemy nad logickými dírami ve scénáři,idiotským chováním postav a obřího zeleného monstra,jenž mísí chování lehce retardovaného aligátora,hada,lva a běžeckým talentem Usiana Bolta :-D Sem tam náznak atmosféry,občas fajn brutalitka(poprava potěšila :-D ) klasické lklišé v podobě hláškujícího negra(opravdu dobré hlášky ) a pozadí občaské války v Africe,co se týče stránky ( největší,nejzlejší,nejhladovější,nejrychlejší a technicky průměrně vytvořený krokodýl ) už to byla bída.Takový mix dvou žánrů,který vlastně nevěděl co říct,tak neřekl nic :-) Potěšil Purcell,který by si měl urychleně hledat lepší práci ;-) a jméno krokouše... Gustík :-D borec :-) 45%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)
  • Ve scéně, kdy im (Dominic Purcell) podává Stevenovi (Orlando Jones) pivo, je možné zahlédnout, že mu podával skleněnou flašku. Když však Steve pije, drží v ruce plechovku. (Terva)

Reklama

Reklama