Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,On věděl, že to přijde. Že ho nahradíš. Je to privilegium. Závidím Ti. Teď služ. Stejně jako my. Bez otázek“..... Fotograf fotí, zabiják nefotí. A když si zkříží cestu, mělo by to bejt zajímavý. Bohužel většinu času mi uniká smysl tohoto filmu. A vidět jej jen kvůli ránám palicí do hlavy, při kterých vyletěj oči z důlků, či že 2mi ranami hlavu sundal, mi připadá stejně podivný jako chování lidí zde. Nemám nic proti obsahu, je tu všechno: sadistický zabiják, krev, tajemno, přítelkyně, která to má ráda, nebezpečné noční město. Tohle prostě za normálních okolností musí bavit! Vlak není špatnej, jen strojvůdce je nějakej divnej! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se podívat na jatka. 2.) Zjistím, proč je lepší nejezdit posledním metrem. 3.) Zajímá mě, kde najít námět na perfektní fotografie. 4.) Jsem začínající fotograf a pokročilý sadista. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Jáchachamuhehe takhle jsem se už dlouho nepobavil. Vinnie Jones tam celej film chodí s megakillerskou držkou a porcuje lidi v metru. Klidně tam třeba celej den sedí s kamennym ksichtem na lavičce :D Bacha spoilery teď budou. Na konci se zjistí, že dělá pro jakýhosi démonickýho strojvůdce co těma lidma krmí ghůly, nebo co to bylo. No píčovina na kvadrát, ale bavil jsem se parádně. Vinnie Jones je skvělej, ta postava má šanci zkultovnět, a celý je to hrozně béčkově roztomilý. Má to taky dobrou hudbu a sympatickou ženskou herečku. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že sa horror "Polnočný vlak" (The Midnight Meat Train) snaží byť originálny, nijak zvlášť ma neoslovil. Prostredie podzemnej dráhy v americkom veľkomeste ma vôbec nezaujalo. Nedokázal som sa vcítiť do atmosféry. Scenár sa mi zdal pomerne rozpačitý. A ani konečné rozuzlenie mi nevyrazilo dych. Je pravda, že je tam i niekoľko odvážnych krvavých scén a sadistických výjavov. No ani to nie je pre mňa nič šokujúce. Čo však na mňa najviac zapôsobilo, bol charizmatický mlčanlivý zabiják vo vyžehlenej bielej košeli, s kravatou a drahým oblekom. Brutálny bol i jeho vražedný nástroj - ťažké kovové mäsiarske kladivo, ktorým surovo ubíjal svoje obete. Takže najsilnejšou stránkou tohto snímku je herecký výkon Vinnieho Jonesa. ** ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Půlnoční metro, vděčný to nástroj k vyvolání strachu. Už jednou se o to dost neúspěšně pokusil Christopher Smith, který měl sice k dispozici krásnou Franku Potente, to bylo ale to jediné zajímavé na celém jeho podprůměrném snímku. Předloha Clivea Barkera je proti filmu dost okleštěná, takže určité změny a více postav byl vcelku nezbytný tah, jsou ale naroubovány citlivě a v centru dění tak zůstává hlavní postava fotografa a metro. TMMT se určitě může pochlubit dobrým hudebním doprovodem, ucházejícími hereckými výkony a dynamickými krvavými scénami, kterým vévodí opravdu velice děsivý V. Jones, kterému role řezníka padla jako ulitá a i bez jakýchkoli replik (všeho všudy řekne za celý film jedno slovo) stačí, aby se zamračil a přejde vás veškerá chuť svézt se ještě někdy nočním metrem. Ted - Joxer - Raimi zde předvedl další nezapomenutelný výkon své kariéry a potěší také menší role Brooke Shields, co mě hodně rozesmálo byla narážka na Forresta Gumpa. ("Život je jako bonboniéra") Příběh je dost jednoduchý, ale funguje dobře. TMMT se v hororové tvorbě dnešních dní jistě řadí mezi vysoce nadprůměrné snímky. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Na to, jakou absurdní zápletku to mělo, jsem se docela solidně bavil. Ono se to totiž nebere zas tak vážně a Vinnie Jones tady s tou svojí kamenou držkou prostě válí. A Bradley Cooper je taky simpaťák, který nic nezkazí. Jenom ta krev byla na můj vkus místy až moc digitální, ale jinak brutalita i film docela solidní. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)
  • Pokud je všem zasvěceným vytrhnut jazyk, neměl by Mahogany (Vinnie Jones) v závěru pronést větu. (ČSFD)
  • Náhrdelník, který ve filmu nosí policejní důstojník má stejný symbol jako Mahagonův prsten. (Pumiiix)

Reklama

Reklama