Reklama

Reklama

Půlnoční vlak

  • USA The Midnight Meat Train (více)
Trailer

Nejděsivější jízda vašeho života!
Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí... Kdo to je a proč vraždí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (538)

larelay 

všechny recenze uživatele

Skoda preskoda toho konca. Ano chapem, predloha nepusti (ha ha :D), ale osobne by som si priala nejaky iny zaver. Inak velka spokojnost :) A btw, celkom by ma zaujimalo, kolko dostal Vinnie za rolu honorar, kedze za cely hodinu a tristvrte trvajuci film povedal jedno slovicko :D Vzdy som vedela, ze byt hercom je prima kseft :D ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Uf, tak tohle mi teda moc nesedlo. Především závěr, který to totálně pohřbil. Byl jsem rozhodnut dát jen 1*, ale nakonec jsem se smiloval a dal nejslabší možné 2*. Vinnie Jones byl určitě jako řezník skvělý. Už jen tím jeho vizuálem. Krvavé to také bylo, ale ne tak, abych se bál či cítil nějakou brutalitu. Příběh není špatný, ale od té doby co V.Jones hlavního herce pořeže se mi role hlavního hrdiny přestala líbit. Začne tu být jedna nelogická scéna za druhou. Finále bylo celkem dobré, ale úplný závěr či pointa? Fakt jsem nepochopil počínání jisté osoby. No nic, to jedno shlédnutí mě nezabilo, jsou horší filmy tohoto žánru, takže tak. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Rozehráno je to podobně jako zápas Česko - Holandsko z Eura 2004: dynamicky, napínavě, svižně, s parádně vlezlou undergroundovou atmosférou. Vinnie Jones s tváří skálopevnou ještě více než obvykle tu s pomocí své výstavní chromované palice razítkuje nebohé hlavy uživatelů posledního nočního metra. Krví se nešetří, drsnými záběry už vůbec ne. Jenomže po velmi dobré hodině přichází finální rozuzlení, při kterém jsem si najednou připadal jako na LV-426 a které jsem fakt nepobral. Dobrý film s divným koncem a se zvláštní hudbou. 70% ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Dnes jsem viděl dva horory s úplně opačným průběhem, a tenhle jednoznačně vítězí. Začalo to nízko, vypadalo to na bezmyšlenkovitý krvák se zbytečně explicitními scénami a s minimem napětí - přesně typ krváku, co nemám rád. Jenže ono se to vyvíjelo a končilo to naprosto monstrózním... ano, strachem. Já se bál, a že se u krváků nebojím prakticky nikdy. A proč bych hororu, který mě k sobě přikoval - a to i přes to, že je z žánru, který běžně nemusím - nedal plnou cenovou? Nevím. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (10)

  • Stejnojmenná předloha k filmu (krátká povídka) od Clive Barkera s česky přeloženým názvem Půlnoční vlak smrti vyšla i u nás v povídkové sbírce První kniha krve u nakladatelství Laser. (Puol)
  • Ústřední protagonisté Vinnie Jones a Bradley Cooper se narodili ve stejný den, a to 5.ledna přesně deset let od sebe. (Othello)

Reklama

Reklama