Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektiv Joe Miller se dílem podivné náhody dostane ke klíči, který dokáže otevřít dveře do zvláštního motelového pokoje. Pokoje, který v naší časové rovině neexistuje a ani nikdy neexistoval. Z toho pokoje bylo, kdysi vyneseno asi sto předmětů. Zvláštních předmětů. Nebo přesněji řečeno obyčejných předmětů, ale se zvláštními schopnostmi. Jako třeba právě ten klíč, který Joeovi otevře každé dveře, nebo hřeben, který zastavuje čas, anebo propiska, která vás dokáže usmažit. Ty věci v pokoji nefungují, ale na druhou stranu, alespoň z něj nezmizí, když je do pokoje přinesete. Najdete je vždy na původním místě. Ale věci co tam nepatří, ty zmizí v nenávratnu. Miller má v plánu se klíče zbavit a žít si dál svůj poměrně spokojený život. Jenže se něco stalo a v tom pokoji, něco pro Joea velice důležitého zůstalo. Nebo spíš někdo... V pokoji číslo deset totiž zmizela malá Anna Millerová. Joeova dcera... (3DD!3)

(více)

Recenze (217)

becki_tu 

všechny recenze uživatele

V Pokoji č. 10 by se zcela určitě našlo dostatek materiálu pro klasický plnohodnotný seriál. A právě jediná věc, která mě tady nakonec přeci jen trochu mrzí, je viditelně uspěchaný konec, který je však jen malinkatou šmouhou na jinak lesklém, neokoukaném a velezajímavém seriálovém diamantu z produkce Sci-fi Channelu. A já jen doufám, že se dveře do tajemného motelového pokoje zase brzy pootevřou... 90% ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Potenciál, který v sobě námět obsahuje, je ohromný, proto zamrzí, jak ho autoři totálně pohřbili hluboko pod zem. Od začátku minisérii zaplňují spoustou zajímavých vedlejších linií a postav, aby se místo toho zaměřili na nezajímavou a nudnou postavu policajta, jehož pátrání se pohybuje po klišovité cestě až ke konci, který mě donutil takřka k vzteklému rozbití monitoru, protože tak trapné a zoufalé vyřešení problému, jak ukončit podobný příběh, se jen tak nevidí. A nejhorší na tom je, že všechny ty okolní linie, které autoři rozehráli, prostě najednou opustí a to, že vlastně nic nevysvětlili, je evidentně netrápí. A mě by třeba vážně zajímalo, co se dál stane s postavou Martina Rubera, příběh Kreutzfelda či třeba historie střetů mezi Řádem a Legií, ovšem v rámci této minisérie mám evidentně smůlu a nezbývá mi než čekat na případný pořádný a snad i lepší seriál ( samozřejmě jen pokud bude někdy natočen ). ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Námet na nezaplatenie, škoda len spracovania, ktoré je skôr priemerné, aj keď tento fakt je do istej miery ospravedlniteľný tým, že ide o televízny projekt. A originalita našťastie prebíja aj mierne nedostatky v scenári a účinne pomáha dotvárať túto mimoriadne príjemnú trojdielnu mini-sériu. Môžem len odporučiť, verte, že niečo také sa tak skoro nenatočí. Vhodne zvolení herci, fantastická hudba a sľubne načrtnutá mytológia dokážu uspokojiť naplno a záverečná gradácia je proste bezchybná. ()

Gereth 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad, výborný rozjezd, ale jsem z toho nějaký rozpačitý. Opravdu mě točí, když se postavy chovají nelogicky a tady jsem při některých situacích koukal s otevřenou hubou. Nicméně je tu stále mnoho silných momentů a dobrých nápadů. Jen se pořád nemohu rozhodnout jestli to bylo moc krátké nebo moc dlouhé. Buď bych vyškrtal některé postavy(a spolky) a udělal z toho pořádnej film anebo tomu dal více prostoru, příběh rozvinul a udělal z toho delší serial. Takhle tu je načrtnuta spousta cest, ale málokterá má pořádné zakončení. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Lost room je velmi příjemný miniseriál, jehož látka by jistě vystačila na minimálně 100 dílný seriál a tak je velká škoda, že se konala jen takováhle malá ochutnávka v podobě tří 90 minutových dílů (dohromady 270minut ne 360 jak je zde uvedeno). Peter Krause je příjemný hlavní hrdina, který vystihuje celou psychiku postavy a mladší ze sester Fanningových Elle se k němu skvěle hodí. Potěší i příspěvek Julianny Margulies z ER, která konečně ukazuje, jak může vypadat ušmudlaná myška mimo nemocniční prostředí. Rozhodně je zde potenciál, který doufejme bude časem využit a přetvořen ve výborný seriál. Velkým kladem je atmosféra celé mini série, kterou by mohlo závidět i mnoho celovečerních filmů. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • V první epizodě, kdy Miller opouští svou dceru na psychologické klinice, zazní rozhlasem volání po dr. Sonny Guptovi. Tato postava byla použita i v Kingdom Hospital Stephena Kinga. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama