Reklama

Reklama

Lovci pokladů: Kniha tajemství

  • USA National Treasure: Book of Secrets (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Známý hledač pokladů Ben Gates, který se proslavil nalezením templářského pokladu, stojí nyní před obtížným úkolem - chce očistit jméno své rodiny. Objev ztracených stránek z deníku Lincolnova vraha Wilkese Bootha totiž vrhá špatný stín na jeho předka Thomase Gatese, kterého zmiňovaný dokument označuje za spolupachatele tohoto dávného zločinu. Ben Gates se proto s pomocí svých nejbližších - otce Patricka Gatese, matky Emily, bývalé přítelkyně Abigail a přítele Rileyho - vydává na obtížnou cestu, jejímž cílem je najít důkazy o Thomasově nevině. Z honby za pravdou se postupně stává pátrání po dalším ztraceném legendárním pokladu, po němž však prahne i Benův nový protivník Mitch Wilkinson. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (571)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Marianne Wibberley, Cormac Wibberley .. O nic horší (ba ani lepší) rodinná podívaná ze stejné "Disney" škatulky jako předešlý National Treasure. Nenáročné, lehce a rychle stravitelné, tak aby se pobavilo/neurazilo dětské ani dospělejší publikum. Hlavně nezačněte přemýšlet nad souvislostmi ve scénáři. 50%. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Každý malý chlapec (v Americe) ví, že rodina N.Cage je pošpiněna. Nezbývá než unést prezidenta….. PŘÍBĚH:***rébus stíhá rébus a není čas přemýšlet, kdo co ví a odkud. Alespoň, že padouch Ed Harris ví, že o ničem nemusí přemýšlet či dokonce pátrat. Pár logických seků a nelogické chování vynahradí druhá polovina, která z filmu zanechá pocity podobné prvnímu dílu. Nemá smysl očekávat víc./ HUMOR:**lehké pousmání z vás zřejmě dostanou hašteřící se rodiče (ano, máti je nová postava). Další malé vtípky doprovází celý děj, což je jedině dobře./ AKCE: ***auto honička se střelbou, vymoženosti moderní techniky, se kterými se vše stejně bude zdát nemožné a velmi jednoduché. Závěr ve Zlatém městě to vynahradí./ NAPĚTÍ:***spíš než napětí dostává ke konci prostor také dobrodružství. Tušíte jak to dopadne, ale přece jen… se dočkáte i speciálních efektů. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V dnešní době existuje jedna velmi oblíbená zábava. Jistě jste o tom už slyšeli, možná se i zúčastnili. Na startu se sejde několik týmů, dostanou šifru a její vyluštění jim řekne, kam jít dál. Tam dostanou další šifru. A tak dále... V tomto filmu jsou týmy dva, jeden těch četných, lepších a chytřejších, druhý nehraje fér. V cíli doufají klaďasové očistit pověst svého prapředka, zatímco záporáci, pokud se nepokojí s pouhou hromadou zlata, nejspíš chystají nějaké nekalé rejdy. Šifry a puzzle nepřipravili usměvaví pořadatelé, ale slovutní muži historie, kteří takto vybíjeli svou přebujelou tvořivost. Jen ta milostná zápletka se nějak do noční šifrovačky nehodí. Ovšem v laciném americkém filmu nemůže chybět... Dost řečí, na to, že tenhle film nestojí za nic, jsem se rozpovídal přespříliš. Silná *. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

To isté čo naposledy. Nicolas Cage si hrá na Indiana Jonesa, hľadá poklady a snaží sa očistiť meno svojho predka obvineného z atentátu na prezidenta Lincolna. Aj keď sa vo filme prakticky stále niečo deje, niečo tomu chýba. Možno atmosféra, lepšie zrežírované akčné scény a menej snahy zavďačiť sa otcom, mamičkám i deťom v kine. Tvorcovia sa skrátka pokúsili natočiť dokonalý rodinný film pre každého. A to sa im podarilo. Každý si tu niečo nájde, ale vo výsledku tých stopercentne spokojných divákov asi moc nebude. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Ve stejným stylu jako jednička. Jenom záporák v podání Harrise ještě víc nudnej a nevýraznej než ten v prvním déle. Tohle univerzum který mělo nakonec jen dva díly a třetí patrně už nikdy nevznikne mě prostě nijak zvlášť nechytlo ani na opakovaný shlédnutí a tak hodnocení bude u obou dvou dílů podobný.30% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (31)

  • Celosvětová premiéra proběhla 13. prosince 2007 v New Yorku. (Varan)
  • Natáčení probíhalo v Paříži, Londýně, Washingtonu, Kalifornii, Virginii a Jižní Dakotě. (M.B)

Související novinky

Brad Pitt opět sahá po koltu

Brad Pitt opět sahá po koltu

07.02.2010

Je totiž hlavním kandidátem na ústřední roli v celovečerním filmu inspirovaném slavným westernovým seriálem Gunsmoke. Pokud nabídku přijme, na rozdíl od psance v Zabití Jesseho Jamese atd. si zahraje… (více)

Lovci (dalších dvou) pokladů

Lovci (dalších dvou) pokladů

04.02.2008

Vy už víte, o čem je tahle novinka. Lovci pokladů: Kniha tajemství sbírají stejně jako jednička rozpačité recenze některým vadí, že je to tatáž sterilita jako poprvé, jiní považují druhý díl za sice… (více)

Ghost Rider 2 a Lovci pokladů 3?

Ghost Rider 2 a Lovci pokladů 3?

06.12.2007

Je to oficiální: Nicolas Cage není čtenářem ČSFD ;-). A zjevně ani jiných médií věnujících se filmu. Jinak by s takovým entusiasmem nevyprávěl o tom, že by ochotně šel do pokračování Ghost Ridera.… (více)

Cage ryje na zahradě

Cage ryje na zahradě

25.11.2007

A proč ne? Plížení podzemními chodbami má přece natrénováno z Lovců pokladů a určitě se mu nevyhne ani v blížícím se pokračování. Jenomže ve akční komedii G-Force, která Nica opět dá dohromady s jeho… (více)

Reklama

Reklama