Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý policista, který se nyní protlouká jako čistič místa činu, se nevědomky podílí na krytí trestného činu ve svém posledním zaměstnání. (Filmbox)

Recenze (179)

KarelR 

všechny recenze uživatele

Harlin ještě umí točit, ale s tímhle scénářem moc velkou šanci neměl. Zoufale obehrané zvraty a předem odhadnutelné postavy jenom podtrhují vyčpělost zápletky, která je podobná tuctu jiných filmů. Herci působí, jako by si jenom přišli vydělat na nájem (obzvlášť Harrisova poloha "poldy, co ví, jak to chodí" začíná být obehraná) a Sam L. Jackson není cool, jenom prostě je. Harlinův velký comeback se tedy nekoná a v sobotu večer na Nově tomuhle filmu bude asi nejlíp. 5/10 P.S. Nejvíc ruluje Samova dcerka, která řeší flustraci ze smrti matky tím, že po nocích kouká na klasiky s Carym Grantem. Alespoň něčím mě scenárista příjemně překvapil :) ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle práci bych asi dělat nechtěl :D Přijet na místo činu a uklidit důkladně všechen svinčík co tam zůstal.... Jinak nápad filmu se mi velice líbil a dobré obsazení slibovalo i dobrou podívanou, bohužel se z toho stalo od začátku předvídatelné krimi, ale opět musím ocenit krásnou Evu Mendes :) i když nic tak světoborného nepředvedla :D ()

Reklama

4daPeace 

všechny recenze uživatele

Verdikt: Velice slabý scénář a střihač pracující pod vlivem halucinogenů jsou největšími slabinami tohoto snímku, který se tak stává záležitostí na jedno rychlé zkousnutí, spolknutí, vyplivnutí a zapomenutí. Samuel L. Dexter se svým týmem to pak už nezachrání. Ale na průměrný snímek to stačí a v TV z toho ještě bude film týdne. ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Kdo uklidí, když někdo umře nebo se stane vražda no přece firma Terry Clean . V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ed Harris a další herci. Začátek měl tak nádherně našlápnuto aspoň na 4*, ale asi nikdy nepochopím jak takový námět mohli zprznit . René Harlin měl vzít na scénaristu nějaký bičík a popravdě i ty herecké výkony ochabovaly.Tak tomuhle se říká zničená naděje na trhák. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem vidět nějakej osvědčenej thrillerek a jako startovací motorek jsem se odpíchl od Samuela L. Jacksona. Vůbec jsem neprohloupil! Zápletka jednoduchá, stopáž báječná, obsazení kvalitní a známý a co je nejlepší, žádný hluchý místo a neustálé dění! Rozuzlení se trochu dalo čekat, ale to vem čert. Parádní oddych. 70% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčalo sa od 29. januára do 15. marca 2007 v Louisiane, USA. (m.a.t.o.)
  • Rozpočet: 25 000 000 dolárov. [Zdroj: IMDb] (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama