Reklama

Reklama

Zahradník

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

1. interaktivní film! Děj filmu ovlivňují diváci. V kinech pomocí hlasování a na DVD volbou menu. Můžete se rozhodnout, zda svého hrdinu necháte přežít, či nikoliv. Na výběr máte vždy ze tří možností. Partička sedmi mladých lidí (tzv. zlatá mládež) jede na velkou party na Nové Živohošti u Slapské přehrady. Za svítání dostanou nápad projet se na jachtě a vykoupat se na odlehlém břehu. Když se ztratí jedna z dívek, začne jejich boj o přežití. V lese něco je a nehodlá je to nechat naživu… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

lumiros 

všechny recenze uživatele

Byl to normální průměr a nezachránila to ani ta interaktivní možnost měnit děj, ono se tam toho ani moc neměnilo. Už ten začátek, kdy jeli naši !hrdinové" výletní lodí a vyhodili do Vltavy všechny mobili bylo dost divné. Pak noc strávená jen tak v tričkách pod širákem, to se jim také moc nepovedlo. A když už se něco jako, že dělo, tak to teprve začalo pořádně skřípat. Například: někdo Vás plácne lopatou po zádech, naloží na kolečko, poveze někam a Vy budete jen tak nehybně sedět a řvát, jako protržený, což Vám v té chvíli jistě dodá spoustu energie a Váš kamarád, v tomhle případě kamarádka bude šmírovat ze křoví až na místo, kde jsou částečně zasázení další Vaši kamarádi (kamarádky) do země a prosí o zabití. Vy je pak rýčem utlučete k smrti. Pak se rozhodnete zakřičet na "zahradníka" a on je asi tak tupý, že se ani neotočí a Vy mu můžete v klidu vrazit sekyru do zad (asi tak 5 cm) a on bez jakékoliv snahy spadne mrtvý na zem. No a světe div se za chvilku je opět živý. Opravdu paskvil, který se jen tak nevidí. ()

zwera 

všechny recenze uživatele

V pohodě horůrek, nic náročného, celkem i sranda. Celé to beru jako recesi včetně traileru s "nejkontroverznějším režisérem". Jedna hvězda navíc, že to je jediný horor v tomto roce v české produkci. A to, co se mi nelíbí, není tak zásadní. Pro Ruut: Tvoje konstrukce je zajímavá, ale stejná kritéria u filmu Po hlavě do prdele splňuje i 90% hodnocení odpad. Tudíž to je na vodě. Pro Dadela: Na homepage Zahradníka máš teda super nabídku! Být tebou, vyhrnul bych si rukávy a šel bych do toho :))) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím souhlasit, že tohle je opravdu ''hororová'' katastrofa. Kromě několika pěkných hereček, které se bohužel až na jednu ani neodhalily, což by diváky alespoň trošku probralo z polospánku a několika trefných hlášek jsem se tady nedočkal ničeho co by mě přinutilo si tenhle paskvil pustit ještě jednou znova. Herecké výkony mizerné, gore směšné, atmosféra uspávající a kamera přímo otřesná. Dám jednu * jen kvůli šikovným holkám. ()

HonzyR odpad!

všechny recenze uživatele

What the fuck was that??! Sra*ka na entou... V reklamně se dozvíte, že můžete rozhodovat o osudu většiny hrdinů. Ale bohužel je to úplně naopak, a vždycky se dostanete do předem natočené situace. Stejně jako konec vyjde vždy stejný, at už předtím rozhodujete jak chcete. Bohužel, Češi zkrátka horory neumí a mají se ještě hodně co učit... 0% ()

JAn odpad!

všechny recenze uživatele

Dík krátké stopáži a celkem svižnému tempu to nedopadlo až tak strašně, jak jsem očekával. Přesto, možností interaktivního výběru je kupodivu málo, chybí sex, herci jsou strašní, jejich představování zbytečně natahované a gore scény, které trailer slibuje... ty prostě taky nějak chybí. A to se Bystroň zove nejkontroverznějším českým režisérem. Hanba! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (5)

  • Tvář Zahradníka není vidět ani v jedné scéně filmu. (StrYke)
  • Ve filmu bylo spotřebováno 30 litrů umělé krve a 7 kg prasečích vnitřností. (Halloween9)
  • Zahradník byl natáčen na digitální kameru. (Halloween9)

Reklama

Reklama