Reklama

Reklama

Zázrak v New Yorku

  • USA Miracle on 34th Street (více)
Trailer

Obsahy(1)

V moderní verzi oblíbeného klasického příběhu z roku 1947 se šestiletá Susan trápí pochybnostmi nad existencí nejtradičnější nadpřirozené postavy — Santa Clause. Jednoho předvánočního dne však nečekaně uvidí v obchodním domě Santa Clause, který ji přesvědčí, že je skutečný. Malá Susan tak dostává ten nejhodnotnější dáreček ze všech dárků - opětovnou víru ve splnění svých snů. V hlavních rolích povznášejícího a radostného filmu, který o existenci Santy přesvědčí celou rodinu, se představují Richard Attenborough, Elizabeth Perkins, Dylan McDermott a Mara Wilson v roli Susan! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (64)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Richard Attenborough se může snažit jak chce, já bych ho nepoznal. Čímž charisma utrpělo, i když ho mluví dokonalý Sobí Sejk. Vadilo mi, že přestože to není film čistě pro děti, hodně ohavným způsobem ohýbá americkou demokracii (třeba soudnictví). A taky to bylo, upřímně napsáno, naprosto o hovně. Dva konkurenční řetězce s hračkami se předhání, kdo líp zaujme zákazníka. Dylan McDermott je trochu moc šampónek a Elizabeth Perkins bych vyměnil za někoho hezčího a mladšího. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Richard Attenborough umí prostě hrát starého dědulu, který má rád děti nade všechno na světě a prokázal to i v Jurském parku. Zde se jedná o příjemný vánoční pohodový snímek, který bude však pro nejmenší děti trošku hůře uchopitelný. Atmosférou se to hodně podobá filmu Sám doma, ale bohužel tomu chybí humor, který je na Vánoce tak moc potřeba. Kdy se rádi zasmějí i děti, kteří nemají zrovna nejšťastnější žití. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dalsia Vianocna pecka od Hughesa? Tak napol. Jeden aspekt je spracovanie. Prva polovica, ktora sa venuje slobodnej matke, ktora je sklamana zivotnymi skusenostami a na zazraky neveri, co sa snazi naucit aj svoju malu dceru ma prilis nenadchla. Pôsobi to dost nudne. Druha polovica, ktora sa venuje procesu, ktory ma dokazat, ci je roztomily dedko Santa alebo blazon je ovela zabavnejsia. A nakoniec aj ta linia s matkou sa skonci celkom pekne. Ale dojaty som nebol ani raz aj ked ma film tradicnu Hughovsku pohodovu atmosferu. Druhy hlavny aspekt filmu je samotna myslienka ohladom toho, ci este chceme a dokazeme verit na Santu. Detom sa film bude urcite pacit. Takisto dospelakom v ktorych film vyvola male dieta, ktore na Santu verit chce. Bohuzial viera v Santu uz velmi dlho ide mimo mna. Nic proti nej nemam, ale v takomto serioznom prevedeni ma ta myslienka neocarila. V komedialnom duchu by som to skôr akceptoval. 6/10. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Americký rodinný film, se všemi potřebnými ingrediencemi, roztažený na příliš velkou plochu na to, aby nezačal nudit. Všechno je tu košer, Santa je dostatečně "coca-cola", ti zlí vlastně nejsou úplně zkažení a všechno se po dojemné soudní závěrečné řeči a fíglu s bankovkou v dobré obrátí. Ok, vánoční patos, proč ne, beru, ale takhle nudně? Stálo mě dost úsilí neusnout a dodívat se do konce. Dost velkým plusem tohoto filmu je v podstatě jen sympatická Mara Wilson. V takto laděném filmu je totiž dost jednoduché sklouznout k protivně spratkovitému podání a to se tu naštěstí neděje. 40% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevím, jaký byl originál - není k sehnání. Nicméně tenhle remake mě nenadchnul. Od začátku do konce to působí velmi kýčovitě, roztomilé jsou snad jen momenty, kdy si santa povídá s dětmi. Jinak mě to nebavilo a typické amerikánství aneb my věříme v Boha a my věříme v Santu, mi lezlo celkem krkem. Kdyby to byla čistě pohádka s nějakými kouzly, asi bych ledacos snesl, ale jelikož je to vánoční film, tak mnohé nesnesu. Za mě 40% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • Spoločnosť Macy's nedala tvorcom povolenie, aby sa jej obchodná značka objavila vo filme. (m.a.t.o.)
  • Herec Alvin Greenman (vrátnik) sa v pôvodnom filme z roku 1947 objavil ako Alfred. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama