Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

tommy187 

všechny recenze uživatele

Rok 2007 bol na Shrekov veľmi, veľmi slabý. Shrek tretí bol dosť nepodarený, rovnako ako tento "špeciál", ktorý ma osobne nezaujal. SHREKove prvé Vianoce mali už tradične geniálny dabing oslíka, a výborný začiatok. No potom to už bola veľká, veľká nuda. No aj tak ***, vďaka solidarite k Shrekovi, Fione atď. 55%. ()

Crawler-D 

všechny recenze uživatele

Ve své krátké stopáži a nosném námětu (Vánoce) Shrekolda dalece předčí zpustlého Shreka Třetího a tak tak se natahuje po Shrekovi 2. Parodování populárně-kulturních trendů nahradila Shreka snaha o perfektní Vánoce, ačkoliv nemá tucha, o co běží. Po úvodních, zajímavých sekvencích se seznamem nastupuje stará banda, aby se příběh pohnul k tradičnímu schématu - narušení - kolize - oddělení - lítost - omluva - všichni šťastně spolu. ()

Reklama

themic 

všechny recenze uživatele

Moc, moc špatný, už i Shreka zatáhli do těch věcí okolo Vánoc. Tenhle půl hodinový filmeček je naprosto o ničem, nebyl moc chytrý nápad to natočit, přesto se stalo. Možná lepší než trojka, ale tak jestli trojka byla hodně podprůměrem tak o kolik tohle může být lepší? Prostě se to nepovedlo, vivat Shrek 1 a 2:) Hodnotim to 15% ()

TroiMae 

všechny recenze uživatele

Spin offy animáků bývají zbytečné, až na šavlozubou veverku. Ta má ale už tolik epizod, že ty poslední jsou naprosto vyčpělé. Shrekoleda potěší. „Sláva napad sníh, nacpeme si břich“, je typická oslíkovina a Perníčkovo „Neublížila sis, když si spadla z oblakov“ je bonus pro fajnšmekry, kvůli které samotné tento kraťas stojí za to vidět. I kocoura to zaujalo, a to se dívá jen na dokumenty o přírodě – lišky a medvědy - ale tančící pečený krocan vyvolal chutě skočit na obrazovku. ()

hudryhudry 

všechny recenze uživatele

Nápad Shreka si představuji jako velký ušatý pohár plný zelenkavé tekutiny s brčkem, které je v něm ponořeno. Prvým dílem byla upita polovina nápadu, druhým skoro vše, třetí jen docucával zbytky na dně a co Shrekoleda? To už se, milý Dreamworksaři, sál jen vzduch, z čehož vyplývá i celková kvalita tohoto filmu. Peníze autorům zavoněly a tak se snaží kažným možným způsobem získat na známých postavách ještě víc a víc zelených dolárků. Proto vzali všechny postavy, které měly tolik úspěchů, zapomněli ovšem přidat vtip a vytvořili zvláštní nudnou vánoční esenci, která vlastně nic neříká, jen moralizuje a kroutí se v křečích. Už mě to nebaví a pokud přijde čtvrtý díl Shreka, snad se na něj ani nebudu koukat. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama