Reklama

Reklama

Shrekovy Vánoce

(TV film)
  • Česko Shrekoleda (více)

Vánoční stromek není to jediné, co je v téhle sváteční komedii zelené. Oblíbený hrdina se vrací, aby se pokusil objevit kouzlo Vánoc. Shrek Fioně a dětem slíbí, že prožijí svátky, na které do smrti nezapomenou. Sám ovšem musí nejdříve absolvovat "vánoční rychlokurz". Když už má pocit, že všechno je, jak má být, a že Vánoce mohou začít, objeví se ve dveřích Oslík, Kocour v botách a Perníček s bandou přátel a rodinná pohoda je ta tam. Shrekovy Vánoce, to je úžasná pohádka, jaká tu ještě nebyla! (Magic Box)

(více)

Recenze (264)

Abcbc 

všechny recenze uživatele

Nudné a trapné! Takový název by pro Shrekovy vánoce podle mě seděl lépe. Do prvního dílu této animované komedie jsem se okamžitě zamilovala, další díly dopadly o dost hůře a tento rádoby 'doplněk do sbírky' mě naprosto dorazil. Humor se bůhví kam poděl, ochabnul příběh... Celkově 22 minut s maximálně dvěma vtipným momentům. Tohle se nikdy nemělo dostat na veřejnost! ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Rok 2007 bol na Shrekov veľmi, veľmi slabý. Shrek tretí bol dosť nepodarený, rovnako ako tento "špeciál", ktorý ma osobne nezaujal. SHREKove prvé Vianoce mali už tradične geniálny dabing oslíka, a výborný začiatok. No potom to už bola veľká, veľká nuda. No aj tak ***, vďaka solidarite k Shrekovi, Fione atď. 55%. ()

Reklama

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Lepší než-li Shrek Třetí a stejně jako v jeho případě to zachraňuje především "Perníčkářek". Tolik ke kladům. Krátké, že? Zato záporů bude hned několik. Shrekova póza "nezájem, chci klid" již počtvrté v totožné podobě aktivně štve. O vlezlém Oslíkovi raději ani nemluvě. Jistou vánoční atmosféru a pár (doslova) zdařilých gagů krátkometrážnímu Shrekovi nelze upřít. Horší je výsledek o to více, že ze světa Shreka by se dalo k svátečnímu tématu vytěžit mnohem více. Ovšem i tak to stačí. K průměrnému a lehce zapomenutelnému zážitku. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny animovaný film "Shrekove Vianoce" je absolutne hlúpa a zbytočná vec. Zlobor Shrek chce oslavovať Štedrý deň. Samé keci o láske, rodine, priateľoch a Santovi. Svetielka, stromček, darčeky, kopec otrepaných dristov o kúzle Vianoc. Ale to, že sa jedná o jeden z najvýznamnejších kresťanských sviatkov sa tam nespomenie ani raz. Počítam s tým, že sa v blízkom čase dočkám aj podobne komerčne vyklieštenej "Shrekovej chanuky" a "Shrekovho ramadánu". * ()

qwxyz 

všechny recenze uživatele

Jak velmi dobrý byl první film se Shrekem. Nyní už je všude a začíná se mi z něj zelenat před očima. Bohužel to není ta pěkná barva přírody, ale klasického případu, z kterého je zapotřebí vymáčknout peníze, co to jenom jde. Jen aby to nedopadlo jak se Spidermanem, který si může dáti náhrobní kámen. Škoda...44% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když chce Shrek políbit Fionu a vyruší je Pinocchio, zní píseň „Don't Stop Believin'“ od Journey. (griph)

Reklama

Reklama