Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který si užívá života plnými doušky. Pak však dostane podivný e-mail se jmény minulých i budoucích milenek, a je mezi nimi i kráska zvaná Smrtící Nell (Winona Ryderová).
Hrdina americké komedie Roderick Blank (Simon Baker) je úspěšný mladý muž, který má krátce před svatbou s atraktivní a bohatou Fionou. Má všechno, co si jen v životě může přát, ničím se příliš netrápí, a když mu snoubenka nestačí, vždy je připravena nějaká ta náhradnice. Roderick si prostě užívá života plnými doušky. Jednoho dne však dostane podivný e-mail se seznamem 101 jmen. Po přečtení pochopí, že se týká nejen dívek, se kterými kdy něco měl, ale i těch, s nimiž ho milostné hrátky teprve čekají. A když zjistí, že se nachází teprve ve třetině seznamu a zanedlouho narazí na sexuální příležitost, která je další v pořadí, vůbec se nebrání lákavému osudu. Ovšem jen do chvíle, než zjistí, že by se měl zaplést i s velmi obávanou kráskou (Winona Ryderová), přezdívanou Smrtící Nell… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

melloun 

všechny recenze uživatele

Myšlenka se seznamem jmen je sama o sobě dosti zajímavá, ale když se točí kolem sexu a smrti, je snad ještě zajímavější. Simon Baker v hlavní roli je příjemný a s potěšením jsem sledoval, jak mu seznam zamotal hlavu ba celý život. Bohužel konec je celkem předvídatelný a tak trochu degraduje jinak velice slušný film, přesto si ty 4* zaslouží. ()

Quendi 

všechny recenze uživatele

Švihlé, logiku postrádající. Simon Baker má příliš oduševnělý projev na to, aby mohl hrát takového povrchního sukničkáře(slušně řečeno). Některé scény byly na hranici úchylnosti a i když jsem byla vděčná za to, že nakonec nebyly dotažené, vadilo mi i to, že je vůbec vytáhli. 2 hvězdičky za Simona a honem pryč. ()

Reklama

Šakal 

všechny recenze uživatele

Kdyby si snímek udržel tempo první poloviny, tak bych šel i o * výš. Takhle ( i vzhledem k závěru ) * strhávám. Lehce nevyvážené dílko, kde se střídají opravdu vtipné pasáže s poněkud mdlými. Zajímavý námět a Simon Baker jako Roderick Blank překvapivě ( pro mě ) předvádí notně sympatický výkon. 65% p.s.1 dobrý večer, máte se mnou píchat, tak přijďte a zapícháme si. Bez večeře! Máte pero, řeknu vám kudy... :o) p.s. 2 už jsi jí opíchal......? p.s. 3 matka, když umírala měla takový zvláštní výraz ve tváři.... :o) p.s. 4 kde byl řidič.... :o) kdo viděl, ví o čem mluvím........ ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Pro mě nakonec milé překvapení. Jak S. Bakera nemusím, znám ho jen z Mentalisty, tak tady se během pár minut stal těžkým sympaťákem. Člověk tento film musí brát hodně s rezervou, protože stran vztahů, žen apod. je to hodně nadnesené. Ale tato komedie to celé pojala fakt dobrým způsobem. Seznam byl dobrý námět a mně se to hodně líbilo. Škoda, že Winona nedostala trochu víc prostoru, protože byla neskutečně sexy a krásná! Pro mě milé vidět i J. Bowen... Jo, dobrá komedie, dobré herecké výkony a dost povedený závěr! ()

Josefin 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě hlavně název, ale že by to byla nějaká pecka, to ne. Simon Baker okouzlujíci a ten jeho seznam, no chlapi:-).Hlavně se mi líbila ta scénka z jeho snu se sekáčkem v ruce................!Čekala jsem víc vtipu, takže zklamání. Ale světe div se ovlivnilo to můj vztah k seriálu Mentalista, teď si ho spojuji v 2 osobnosti a už to pro mě není ono, tak snad jen dočasně. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Skutečné jméno Smrtící Nell (Winona Ryder) ve filmu zní Gillian de Raisxová. Jméno je parafrází na středověkého francouzského šlechtice jménem Gilles de Rais, který bojoval ve vojsku Johanky z Arku, avšak poté se vrátil na své sídlo, kde měl údajně provozovat nezřízené sexuální orgie končící vraždami žen a dívek, které předtím znásilnil. Při církevním vyšetřování byl z těchto zločinů usvědčen a roku 1 440 popraven, ačkoli se dodnes vedou spory, zda se nejednalo o pouhý komplot, aby se církev mohla zmocnit jeho rozsáhlého majetku. (Morttuus)

Reklama

Reklama