Reklama

Reklama

Rozvedená pětačtyřicetiletá Rosie je scénáristkou televizního seriálu pro -náctileté You Go Girl, pracně chytá výrazivo od své třináctileté dcery Izzie, a vůbec se snaží ze všech sil udržet krok s mladšími ve světě, který mládí tak nezřízeně a nekriticky preferuje. Její pořad ztrácí na ratingu, ale v pravou chvíli se objeví přitažlivý a šikovný mladý komik Adam, který by jej mohl zachránit. Navíc věnuje dosud velmi atraktivní Rosie  romantickou pozornost - což ji sice velmi lichotí a těší,  zároveň se však cítí být  vůči značně mladšímu (Adamovi je 29) muži v pozici nevýhodné a velmi zranitelné.  Kromě toho musí Rosie ještě bojovat s intrikami sekretářky Jeannie a řešit milostné problémy Izzie, který se právě poprvé zamilovala. Romantické komedie ale končívají šťastně, a tak se Rosie přesvědčí, že Adamův zájem o ni je opravdový, a dokonce díky němu získá novou práci poté, co její seriál jde definitivně do kopru. A když i Izzie dokáže získat pozornost svého vyvoleného, je všechno - aspoň pro tuto chvíli - v nejlepším pořádku... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (124)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

3,5*/5..Prekvapivo nerušivé a čo viac miestami vychytávkovo vtipné, scenárista pár krát fakt perfektne trafil, až som sa musel z chuti zasmiať! Hoci na konci z toho poriadne srší "amerika" (rozvedený fotrovci plačú od dojatia na vystúpení ich teen dcérenky, ktorá nadobudla nové sebavedomie- MNAM!!!). Celkovo je to pohodička, celkom milá, nápaditá a -(nikdy by ma nenapadlo, že toto v živote napíšem) -Paul Rudd je fakt skvelý a zábavný:) Pohodový film... ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Mezi třemi a čtyřmi hvězdami. Klasika žánru, která naprosto splňuje všechny požadavky na typický oddychový kousek a rozhodně nepřináší nic nového, ale zároveň nepůsobí kýčovitě a zas až tak ohraně. Navíc jsou tu sympatičtí i oba hlavní představitelé, takže je poměrně vysoká šance, že se tenhle film (narozdíl od mnoha jiných ze škatulky romantická komedie) tak rychle nevytratí z paměti. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Příjemná romantická komedie nejen pro ty, co milují ženy nebo muže rozdílného věku... :-) nebo taky menší příklad toho, že láska kvete bez rozdílu věků...hlavně, když dobře vypadáte, že jo?! :-) A že to Michelle seklo! Paul Rudd byl hooodně vtipný a mlaďunká Yasmin Paige chytřejší, než všechny ty "modelky" na jevišti. :-) 70% ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Toto me naprosto sokovalo svou energii, optimismem a to i presto, ze se to odehrava cele v holywoodu pri tvorbe nejakeho super truper serialu pro teen, coz samo o sobe urcite ve skutecnosti vypada uplne jinak...Pfeiffer chytla asi druhy dech a Paul Rudd predvedl excelentni vtipny vykon, ktery me odrovnaval v kazde scene...nejde min nez 4*. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Korektná romantická komédia - točí sa okolo: "...ľúbi ma, neľúbi ma..." a fungujúca na diváckych emóciách (presnejšie na samoúčelnom humore). Scenár by sa dal prerozprávať jednou vetou a tak je film preplnený jednotlivo vtipnými (kde tu parodickými) scénkami. Z filmu ide strašná pohoda a pozitívna energia, čo je jeho najsilnejšia stránka. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (5)

  • Anglický název filmu I Could Never Be Your Woman je také názvem skladby od skupiny White Town, která ve filmu zazní. (Aknah)
  • Film měl původně zamířit do kin, nakonec byl ale distribuován přímo na DVD. (Pompaj)
  • Ve filmu zazněly písně od britské skupiny The Cure:„ Close To You“, „Friday I'm In Love“, „Lovesong“ a „Why Can't I Be You“. (TheRay97)

Související novinky

Michelle loví mladší chlapy

Michelle loví mladší chlapy

13.02.2008

Po delší odmlce se loni vrátila na plátna kin, aby ukázala, že ještě dokáže hnout mužskými poklopci. Jo, a taky je pořád dobrá herečka ;-). V nadcházející romantické komedii I Could Never Be Your… (více)

A „půvabné kosti“ získává...

A „půvabné kosti“ získává...

18.07.2007

Zapomeňte na Dakotu Fanning stejně to pro spoustu z vás bude úleva ;-). Nejzářivější dětskou (nebo spíš teen, je jí 13 a roste jako z vody) hvězdou budoucnosti bude irská dívenka jménem Saoirse… (více)

Reklama

Reklama