Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vždy dokonalá Carolyn McDuffy a její sestry mají plán - chtějí vyhrát Charitativní cenu roku tím, že budou trénovat mentálně postižené atlety a připraví je na účast v regionálních sportovních hrách. Carolyn dostane na starost Pumpkina Romanoffa. Nejprve je z něho zděšená, ale záhy zjišťuje, že mladík v sobě má něco, co doposud u nikoho nepoznala: něhu, lidskost, poctivost a vnitřní čistotu, které ji hluboce citově zasáhnou. Ke zděšení svých přátel i Pumpkinovy matky, která svého syna úporně brání před celým světem, se Carolyn do svého chráněnce zamiluje. A zatímco dívčin dosavadní perfektní život se rozpadá, Pumpkin ji naučí, že to, co se zdá dokonalé, ve skutečnosti dokonalé být nemusí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (90)

A_FISH 

všechny recenze uživatele

Kam se poděly tyhle.... jo nic, tohle už je zase jiná pohádka. Mno, vypadá to, že pánové Broder a Abrams mají buď značně zvrácený smysl pro humor nebo jsou sami retardi. ...mami, zjistila jsem, že život není tak jednoduchý jak jsem myslela :´( ... ale je, to víš, že je. Protože věřím, že to "chláma" byla, dávám za bradavky Christiny Ricci lepší 3 hvězdy. Teď ale vážně... retardi samozřejmě na obrazovky nepatří! ... ale ty bradavky.... ! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Přesně, jak napsali Paldini a Jossie. Pokud je to parodie, je to v pořádku a hodnocení leze hodně nahoru. Pokud je to však bráno vážně, je to špatně a hodnocení strmě klesá dolů. Existuje pár filmů, z nichž, respektive z jejích obsahu, či z toho, jak jsou podány, se mi dělá fyzicky i psychicky nevolno (patří k nim např. Americká krása). U tohohle filmu se mi chtělo zvracet nepřetržitě již prvních osm minut. A každou další minutu to nebylo o nic lepší. Aneb svým způsobem hodně nechutný film o tom, když normální lidé jsou mnohem větší dementi než lidé, jež jsou za dementy obvykle považováni. Jako poměrně pozitivně cynické parodii tomu klidně dám 4*, jako vážně se beroucímu filmu tak 1,5* (a to ještě hodně jen za Christinu Ricci a mou oblíbenkyni Dominique Swain, kvůli které jsem se na film koukal). Pevně doufám v první možnost, přesto se radši budu držet při zemi. ()

Reklama

gogoroxy 

všechny recenze uživatele

Byla jsem v rozpacích z toho, že hlavní hrdinka má poměr s někým kdo je z hlediska mentální úrovně pětileté dítě. No, vlastně dlouho jsem přemýšlela co tato zvrácená myšlenka má znamenat. Je skutečně nemožné, aby duševně zaostalý jedinec mohl souzním v milostném vztahu s osobou mentálně zdravou? Je to tak perverzní otázka? Rozhodně si nemyslím, že film je parodie. A já jsem se u něj pobavila. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Parodie, která si utahuje z kdečeho, počínaje americkou posedlostí elitními spolky, soutěžením a úspěchem, přes skrytě otevřený rasismus všech těch vysportovaných studentíků a jejich patřičně zazobaných rodičů až po příběhy o mentálně či fyzicky handicapovaných jedincích, kteří těm „zdravým“ otevřou oči a poskytnou pohled na správné hodnoty. Protože kdyby to tvůrci mysleli vážně ( doufám, že nemysleli, viz osud tenisty, jehož představitel je herecky- záměrně- permanentně v křeči, závěrečný dialog milenců a pohled Ch.Ricciové hozený přes rameno), bylo by to opravdu k poblití… ()

Luff 

všechny recenze uživatele

Tady vidíte, že láska může být opravdu všude. Rozdíly jsou jen výmluvy. Pumpkin je dokonale ztvárněn, i já jsem se po shlédnutí filmu do něj okamžitě zamilovala :). Christina Ricci jako vždy úžasná, zde jako zmatená,ale hrozně milá. Na film bych se dokázala dívat denně. Hudba se k filmu naprosto hodí, zní mi v hlavě dodnes. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama