Reklama

Reklama

Diamantoví psi

všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lovců pokladů se vydává za dlouho ztraceným pokladem - buddhistickým diamantovým artefaktem nesmírné ceny, který je prý ukryt v mongolských horách. Hledači si jako průvodce najmou dobrodruha, bývalého vojáka americké armády, Ronsona. Nikdo z nich však netuší, že tato výprava změní celý jejich život… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (62)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Nudné laciné béčko s neskutečně toporným Dolphem Lundgrenem v hlavní roli. Očekávat exotickou tombraiderovku bylo hodně naivní, v hrobce (jedna místnost velikosti panelákového obýváku) strávíme cca 3 minuty, a přestože se děj odehrává ve Středním Mongolsku, vidět není nic, co by nemohlo být natočeno někde v lomu za Prahou. ()

Yancl 

všechny recenze uživatele

Na tento film mě nalákalo jméno hlavního herce - D. Lundgren. Zda-li pak ze sebe dokáže tento stárnoucí chlapík vytáhnout působivou akci, jako tomu bylo v dřívějších letech. Bohužel, dočkal jsem se pouze zklamání .. celé tohle přehrávané divadlo postrádá jakoukoli jiskru, zápal akčních scén,zajímavý děj .. zkrátka něco, co by člověka bavilo. Je to jen velmi chudá a odrbaná akční podívaná, která nezaujme vlastné ničím. [28%] ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Naladený "skvelými" odporúčaniami v tunajších komentároch som si pustil tohto ochabnutého, starnúceho, šedivého akčného veterána. A vlastne celý film som len čakal, kedy znova kopne, či udrie, lebo z ostatnými elementami, ktoré tvoria akčný film ako celok sa tento ani len nestretol. A je škoda to ďalej rozpytvávať. Lundgren sa rozpytval sám. A zaživa. 25%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Obal DVD klame, ako uz spomenuli ini uzivatelia. Obcas sa na nejake tie strielacky alebo bitky dalo pozerat, ale inac to bolo nudne, nezazivne a posobilo to dost amatersky. Skoda, ze Lundgren klesol az tak nizko, lebo volakedy mal fajn akcne filmy. Avsak dnes som zvedavy na Stalloneov THE EXPENDABLES (2010), kde si zahralo viacej akcnych hviezd... 01.06.2010 _______ Dolph Lundgren - (Xander Ronson) +++ Nan Yu - (Anika) +++ Xue Zuren - (Ang Shaw) +++ William Shriver - (Chambers) +++ Raicho Vasilev - (Zhukov) +++ NuoMing Huari - (Sonia) +++ Produkcia: Dolph Lundgren +++ Hudba: Larry Cohen +++ ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dolph zvolil zajimavou holohlavou image vsechno odstartoval poradnou bitkou nacez dostal nabidku delat ochranu archeologicky expedici za prastarym artefaktem co nosi smulu a privodi smrt vsem co ho chtej ziskat uz zhruba v 10 minute sem pochopil ze je treba rezignovat na neco jako je scenar a jenom vypnout mozek a bavit se ve filmu najdem snad vsechna mozna klise ale je to celkem akcni prijemne krvavy a furt se neco deje Dolph je tradicne ultimatni akce sice totalne nizkorozpoctova ale presto slusne natocena a neceho jako hapyend se vazne nedockame spis to konci neutralne takze plesk tam tri hvezdy slusna jednoducha beckova akcni zalezitost ()

Galerie (6)

Zajímavosti (5)

  • Pôvodný režisér Shimon Dotan bol počas natáčania vyhodený a nahradený Dolphom Lundgrenom. (m.a.t.o.)
  • Natáčení probíhalo v Mongolsku od září do listopadu roku 2006. (Terva)
  • Do čínských kin se film dostal až v roce 2009. (Cheeker)

Reklama

Reklama