Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní bígl, vycvičený na vyhledávání bomb, svým štěkotem vyhlásí poplach během jedné konference. V domnělé bombě se ale najde pouze maso. Zažívá jen výsměch a odchází s ostudou. Na ulici je unesen a odvezen do laboratoře šíleného vědce Simona Barsinistera. Ten má v plánu otestovat na bíglovi své nové sérum. Bígl ale uteče a v nastalém zmatku a požáru na sebe vyleje chemikálie, které pozmění jeho DNA. Pes brzy zjistí, že získal nadpřirozené schopnosti, a že dokáže dokonce mluvit. Když se nekalé úmysly doktora Barsinistera promění v ďábelské spiknutí s cílem zaútočit a zničit město, pouze superhrdina může tento ničivý plán odvrátit. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (58)

Olík 

všechny recenze uživatele

Takových psů už běhalo po ulicích. Ty příběhy jsou si podobné jako uštěkaný yorkšír uštěkanému yorkšírovi. Ale moje sedmiletá dcerka se bavila. „Tati ten pes mluví“ „Tati, ten pes lítá“……takže nějaký účel tahle komedie určitě dokáže splnit. Každopádně bych se trochu bál označení film pro celou rodinu….u rodičů, prarodičů, strýců, snach, tchýni a domovnic hrozí nebezpečí nudy. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Ultimátum debilit! Představte si svět, ve kterém filmaři hulí trávu. To ještě není tak neobvyklé, a je to dokonce možné, ale představte si, že jí hulí asi stejné množství jako X Doležal. Peter Dinklage tak neskutečné přehrává, až je to vtipný, podobně jako Uma Thurman v Percy Jackson. Děj nestojí za řeč, ale nedá se tomu filmu vytknout humor. Alespoň v anglické verzi, protože v češtině, humor jistě ztrácí na vtipnosti. Pro děti to je ale úžasný výplach mozku. ()

Reklama

koval45 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, nejspíš už mi trochu hrabe, ale nedá se nic dělat. Přiznávám bez mučení, že Superpes mě prostě bavil. Sice jsem o dost starší, než cílová skupina, ale proč ne? Když nám může Marvel servírovat hláškující stromy a mývaly a tvářit se u toho děsně cool. Tahle neškodná limonáda pro děti si aspoň na nic nehraje. A ústřední hafan je nakonec i sympatičtější, než slavnější a uslintanější kolega Beethoven. ()

Mangano 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem Supermana, viděl jsem Superdívku a teď jsem viděl i Superpsa. Už se nemůžu dočkat na snímky jako Superpapež, Superkoala nebo Superkondom. Musím ale říct, že Superpes je pořád několikanásobně lepší superhrdina než Superdívka, takže svoje klady to má, i když nejlepší na tomhle filmu stejně zůstává ten starej vypelichanej policejní pes Belushi. Na druhou stranu to "vypelichanej" jen v úvozovkách. Zdá se mi to, nebo má víc vlasů než v osmdesátkách... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $43,760,605Tržby Celosvetovo $65,270,477Tržby za predaj DVD v USA $38,504,455 //počet predaných kusov 2,026,384║ Klasicky nevýrazný Disney poslednej doby, kopírujúci v tomto prípade mýtus ako je Superman ale takmer nič nedokáže z tejto témy využiť a tým sa stráca celý projekt v nevýraznosti, moc to pripomína v niektorých úsekoch film The Shaggy Dog(2006)/50%/ s Timom Allenom. Kde sa tu stratila aspoň aká taká vtipnosť? Tu sa jej fakt nedočkáte, že by úplny úpadok rodinných filmov. /35%/ ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Odkazy na původní seriál: tajná identita jako milý a hodný pejsek Leštidlo / mluvení v rýmech / způsobování škody na majetku během zachraňování / tabletky jako zdroj super síly / převlékání se do kostýmu v telefonní budce, která se pak rozletí / vysvětlování davu: "Nejsem letadlo, ani žába a už vůbec ne blesk. Jsem jen starý dobrý Superpes!" (HappySmile)
  • V domě, kde bydlí Superpes, jsou k vidění cereální výrobky od firmy General Mills. Původní seriál Underdog byl vytvořen reklamní agenturou společnosti General Mills k propagaci jejich výrobků. (HappySmile)
  • V čase 45:22 si Jack (Alex Neuberger) sundá batoh a opře ho o stěnu schodiště. Batoh se ale jasně převáží a spadne na zem. V čase 45:51 při opětovném pohledu na schodiště je batoh vzorně opřený o schodištní stěnu, a to aniž by se ho mezitím ve filmu kdokoli dotknul. (Mangano)

Reklama

Reklama